19.9 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeCluj NewsExpoziție dedicată Centenarului Marii Uniri la Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Expoziție dedicată Centenarului Marii Uniri la Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituție de cultură care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, invită publicul interesat să ia parte marți, 23 octombrie 2018, începând cu ora 18.00, la sediul instituției din Piața Unirii, nr. 30, la vernisajul expoziției intitulată generic ,,Cluj-Napoca – Arhitectură, Urbanism, Spații verzi”. +

Evenimentul este organizat de Filiala Cluj-Napoca a Uniunii Arhitecților din România (UAR), Filiala Transilvania a Ordinului Arhitecților din România (OAR), Biroul Teritorial al Regiunii de Dezvoltare N-V al Registrului Urbaniștilor din România și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Muzeul de Artă Cluj-Napoca, și pune un accent deosebit pe promovarea și diseminarea preocupărilor administrație locale în rândul publicului clujean, cu precădere cele care au făcut obiectul perioadei interbelice.

Această expoziţie cu un pregnant caracter documentar inaugurează seria demersurilor prin care organizatorii doresc să valorifice şi alte iniţiative, respectiv, contribuţii notabile din domeniul arhitecturii şi urbanismului, întâlnite în arealul municipiului Cluj-Napoca.

Evenimentul este parte integrantă a ansamblului de manifestări culturale dedicate celebrării unui veac de modernitate a statului roman, publicul având oportunitatea de a admira lucrările expuse în perioada 23 octombrie – 11 noiembrie 2018, la sediul Muzeului de Artă Cluj-Napoca.

Programul manifestării:

Vernisaj: marţi, 23 octombrie 2018, ora 18:00
Prezintă: Arh. Szabolcs István Guttman; Prof. univ. dr. Nicolae Sabău

Masă rotundă: marţi, 23 octombrie 2018, ora 19:00
Prezintă: Arh. Vasile Mitrea; Arh. Cristian Rusu; Arh. Vlad Sebastian Rusu
Moderator: Arh. Szabolcs István Guttmann

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: