fbpx
HomeDEZVĂLUIRIEXCLUSIV: Incompetenți și MINCINOȘI! Primăria Triteni a racordat o stradă întreagă la...
spot_img
spot_img

EXCLUSIV: Incompetenți și MINCINOȘI! Primăria Triteni a racordat o stradă întreagă la o fântână TOXICĂ!

- Publicitate -
spot_img

Se pare că ideea de a vota „un om al locului” în detrimentul unui profesionist este una păguboasă pentru cetățenii comunei Tritenii de Jos.

După ce au lăsat, toată iarna, drumurile în noroaie, după ce au distribuit alimente alterate prin POAD, după ce și-au făcut un plan de cheltuieli ABSOLUT DEȘĂNȚAT, presărat cu achiziții de calculatoare de ultimă generație și după ce au umplut organigrama Primăriei, Iosif Dan, Flaviu Chișu și tovarășii lor au mai făcut o ispravă.

În 2017, Primăria Tritenii de Jos a demarat săpăturile la o fântână nouă, lângă dispensarul uman din comună. În momentul în care au dat de apă, muncitorii au descoperit că aceasta este uleioasă și că în groapă au regăsit și deșeuri medicale (fiole, seringi, ace, pansamente).

Astfel, și-au dat seama că au descoperit vechea groapă de gunoi a dispensarului uman și au vrut să oprească lucrările. Totuși, primarul de atunci, Valer Sașa, a decis să continue lucrările și să folosească fântâna ca sursă de alimentare pentru pompieri, în eventualitatea unui incendiu.

Ei bine, Flaviu Chișu, viceprimarul de la Tritenii de Jos, a luat o decizie „super deșteaptă”, racordând atât baza sportivă, cât și o întreagă stradă la fântâna respectivă.

„Am racordat doar baza sportivă, pentru a uda terenul și pentru a avea apă la baie.”, spune Flaviu Chișu, pentru RefleqtMedia, în timp ce primarul îl apără, spunând același lucru.

Ei bine, la doar 5 minute DUPĂ ce i-am contactat telefonic pe cei doi edili, Flaviu Chișu, alături de un muncitor al Primăriei s-au dus DIRECT LA FÂNTÂNĂ, pentru a decupla pompa și a opri alimentarea cu apă din respectiva fântână.

Sursele noastre ne-au trimis fotografii cât se poate de elocvente, care DENOTĂ ATÂT INCOMPETENȚA AUTORITĂȚILOR LOCALE, CÂT ȘI ATITUDINEA MINCINOASĂ ȘI AROGANTĂ A CELOR DOI EDILI.

Așadar, cetățenii din comuna Tritenii de Jos, strada Peste Pârâu să fie cu băgare de seamă, deoarece apa este INFESTATĂ.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: