spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

EXCLUSIV: Iată adevărul despre groapa cu apă din fața Teatrului Național Turda

În urmă cu 3 zile, Primăria Turda a răspuns unui cotidian online local cu privire la groapa plină cu apă din fața Teatrului Național.

În răspunsul lor, pe care l-am preluat și noi, cei de la primărie spuneau că solicitarea pentru acea groapă a fost făcută de ISU și că groapa are rol de bazin de retenție.

Ei bine, se pare că altul este adevărul, potrivit unei informații publicate de Foaia Transilvană.

„”Sintagma: bazin de reținere nu face parte din elementele incluse în terminologia de specialitate privind îndeplinirea cerințelor de securitate la incendiu. Cu alte cuvinte, noi nu putem impune construirea unui astfel de „bazin de reținere”, iar situația prezentată nu are legătură cu noi”, au comunicat oficial cei de la ISU Cluj.”, scrie sursa menționată anterior.

Deci … ce se întâmplă cu acea groapă din fața Teatrului, de ce este acolo și ce rol are?

Păi simplu, Foaia Transilvană nu știe ce să întrebe, ISU nu știe ce să răspundă, turdenii sunt bulibășiți, iar RefleqtMedia are adevărul.

Potrivit MEMORIULUI TEHNIC emis de ISU Cluj în ceea ce privește lucrările de infrastructură subterană ȘI în ceea ce privește lucrările de reabilitare ale Teatrului, ESTE OBLIGATORIU ca autoritățile să amenajeze o REZERVĂ DE APĂ pentru stingerea incendiilor.

Iată documentele OFICIALE, care atestă că PRIMĂRIA TURDA NU MINTE, FOAIA TRANSILVANĂ NU ȘTIE SĂ PUNĂ ÎNTREBĂRI, IAR USR TURDA ESTE … ÎN CONTINUARE … ÎN PLOP!

Pe cale de consecință, îi rugăm pe turdeni să se infomeze doar din surse oficiale (instituții, site-uri de știri CREDIBILE), nu din partide politice cu propria lor agendă sau din site-ulețe de știri care au vrut, dar n-au primit, apoi se răzbună!

spot_img
spot_img
spot_img