26 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiEXCLUSIV: Faceți cunoștință cu TRUPA TAKE FIVE, copiii frumoși care au realizat...

EXCLUSIV: Faceți cunoștință cu TRUPA TAKE FIVE, copiii frumoși care au realizat imnul Câmpiei Turzii

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

UPDATE: DORIN LOJIGAN: „ Primaria Câmpia Turzii nu a recepționat niciun imn al municipiului. ”, afirmația primarului vine în contextul în care multă lume a înțeles că trupa Take Five ar fi realizat imnul ÎNAINTE DE A FI ADJUDECATĂ LICITAȚIA, ceea ce nu este așa!

Silvia Miclea, Tudor Rogoz, Alexandru Baican, Sergiu Homone, Cristi Postoroancă, Ionuț Manole, Grigore Ciobanu și Andrei Gheorghiu sunt tinerii frumoși, reuniți în trupa Take Five, care au realizat imnul Câmpiei Turzii.

Tudor este din Câmpia Turzii și a mai făcut parte din alte trupe de rock și nu numai, de-a lungul anilor.

Am ascultat câteva dintre piesele acestor copii minunați și putem spune, fără a ne hazarda, că dacă și imnul orașului va suna cel puțin jumătate de bine pe cât sună piesele cântate de Take Five, atunci vom avea încă un motiv de mândrie cu orașul nostru.

Alex Baican este solistul trupei – este din Cluj Napoca, a cântat jazz de la cele mai fragede vârste, lucrează în domeniul IT și este pasionat de sport, literatură SF și gaming.

Silvia Miclea este, deasemenea, solist vocal – din Șimleul Silvaniei, are 30 de ani, pasionată de arte, fostă membră a trupei „The Band”.

Tudor Rogoz – fondatorul și basistul trupei, este din Câmpia Turzii, a absolvit cursurile de inginerie audio și producție muzicală la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, respectiv Audio Masterclass din Oxford și cântă de când se știe.

Alexandru Gheorghiu – chitaristul trupei, este nemțean, născut în 1988 la Piatra Neamț, câștigător al nenumărate concursuri de muzică, în toată țara.

Grigore Ciobanu – unul dintre suflătorii trupei, este angajat al Operei Naționale din Cluj Napoca și a avut colaborări cu Filarmonicele din Cluj, Oradea, Sibiu și Târgu Mureș.

Sergiu Homone este bateristul trupei, absolvent și el al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, caracterizat ca fiind entuziast, energetic și cu o foarte bună dispoziție.

Ionuț Manole cântă la trombon, s-a născut la Botoșani, a absolvit Academia de Muzică „Gheorghe Dima” și este unul dintre oamenii puși pe glume, distracție și voie bună, cu excepția muzicii, pe care o ia foarte în serios.

Cristi Postoroancă – cântă la acordeon și clape, este absolvent al Liceului de Muzică „Ciprian Porumbescu” din Chișinău, un adevărat laureat al concursurilor de muzică din Republica Moldova, în prezent cursant al Conservatorului.

Iată și câteva din compozițiile trupei:

Așadar, așteptăm cu mare interes lansarea imnului orașului Câmpia Turzii!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: