fbpx
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIEXCLUSIV: Dacă astăzi ninge, 7 JUDEȚE DIN ARDEAL PARALIZEAZĂ!

EXCLUSIV: Dacă astăzi ninge, 7 JUDEȚE DIN ARDEAL PARALIZEAZĂ!

- Advertisement -

Ne-am cam obișnuit ca iarna să-i ia pe nepregătite pe responsabilii care-ar trebui să asigure fluența traficului rutier, însă ceea ce se întâmplă la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj depășește orice formă de imaginație.

De mai bine de două săptămâni, instituția condusă de Eugen Cecan n-a fost capabilă să finalizeze licitațiile pentru serviciile de deszăpezire pe drumurile naționale și pe autostrăzi.

În curs de două săptămâni, RefleqtMedia a încercat să ia legătura cu Eugen Cecan, directorul DRDP Cluj, pentru a afla care este situația licitațiilor pentru serviciile de deszăpezire.

Am aflat de la Cecan faptul că licitația este finalizată, dar că până acum, nu a primit răspuns din partea Comisiei Naționale de Soluționare a Contestațiilor.

Astfel, licitațiile sunt „în plop” – ardelenește vorbind – iar dacă astăzi, 4 noiembrie, începe să ningă puternic, toate drumurile administrate de DRDP sunt FĂRĂ furnizor de servicii de deszăpezire.

Nu-i așa că-i fain să fii șofer român?

Vă reamintim că DRDP Cluj deservește următoarele județe: Bihor, Satu Mare, Sălaj, Maramureș, Cluj, Alba și Bistrița Năsăud.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

A depozitat balast într-un loc nepermis și a fost surprins de...

0
Poliția Locală a surprins pe strada Trascăului un conducător auto în timp ce depozita ilegal deșeuri provenite din demolări. Cel responsabil a fost sancționat...

Comentarii

%d bloggers like this: