27.7 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIExclusiv: Citeste tot ce nu stiai despre "afacerile primarului, Matei"

Exclusiv: Citeste tot ce nu stiai despre “afacerile primarului, Matei”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

In urma cu 3 zile, PMP si USR au dat publicitatii comunicate de presa prin care il acuzau pe Cristian Matei, primarul Municipiului Turda, de “parandaraturi” pe care le-ar face cu arhitectul, Paul Sarbu, si cu administratorul societatii AWE Infra.

Totul a inceput dupa ce Primaria Turda a dat publicitatii demararea proiectului ???????? ??????? ???????????? ????????? ??????? ?? ???????????? ?????, ??????????? ???? ???????? ?????? ???????? ?? ????????? ?????? ?? ?????????? ???????? ?? ??? ???? &????.

Ei bine, odata cu anuntul facut de Primaria Turda, USR si PMP au demarat un adevarat val de acuzatii la adresa edilului turdean.

Pentru a aduce lumina in acest caz, RefleqtMedia a demarat o investigatie in cazul achizitiilor publice realizate de Primaria Turda.

In primul rand, am aflat ca acest contract, atat de contestat de opozitie, a fost atribuit ca urmare a unei proceduri transparenta, publica.

Totodata, la licitatii s-au prezentat MAI MULTI OFERTANTI, dintre care NICIUNUL NU A DEPUS CONTESTATIE.

In ceea ce priveste legaturile dintre AWE Infra si fosta societate a consilierului local, Paul Sarbu, aceasta colaborare NU A FOST IMPUSA PRIN NICIUN CONTRACT.

De altfel nu este prima data cand cele 2 societati colaboreaza pe diverse proiecte de constructii.

Prin urmare, sa fie, oare, acuzatiile lansate de PMP si USR doar o campanie de denigrare a mediului de afaceri turdean si a primarului, Cristian Matei?

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: