spot_img
spot_img

EXCLUSIV: Cât valorează onoarea și demnitatea lui Dorin Lojigan?

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Judecătoria Turda s-a pronunțat, ieri, în procesul pe care primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, i l-a intentat social-democratului, Florin Șimon.

La aflarea veștii, primarul a declarat următoarele: „Instanța de judecată mi-a dat încă o dată dreptate!

În cadrul procesului intentat pârâtului Șimon Florin (PSD), din cauza postărilor denigratoare în ceea ce mă priveste, pe rețelele de socializare, verdictul instanței îmi este favorabil!
S-a dovedit prejudiciul care mi-a fost adus în ceea ce privește onoarea şi demnitatea personală, pârâtul Șimon Florin fiind obligat să şteargă afirmaţiile şi comentariile ce mă vizează, publicate pe Facebook, indicate în cuprinsul cererii de chemare în judecată.

Această nouă victorie reprezintă un nou semnal de alarmă cu privire la modalitatea în care ne raportam unii la alții și la felul în care unii aleg să își conducă acțiunile și comportamentele.”

Dar … cât de victorioasă este această victorie? (sic!)

Păi să analizăm soluția publicată de judecătoria Turda: „Admite în parte cererea formulată de reclamantul LD, în contradictoriu cu pârâtul SFŞ. Obligă pârâtul să achite reclamantului suma de 1 leu, cu titlu de daune morale, pentru prejudiciul adus onoarei şi demnităţii reclamantului. Obligă pârâtul să şteargă afirmaţiile şi comentariile ce îl vizează pe reclamant, publicate pe Facebook, indicate în cuprinsul cererii de chemare în judecată. Respinge cererea de obligare a reclamantului la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 zile la Tribunalul Cluj, cererea de apel urmând să fie depusă la Judecătoria Turda. Pronunţată în şedinţă publică la data de 01.03.2018.
Document: Hotarâre 557/2018 01.03.2018”

Cu alte cuvinte, onoarea și demnitatea unui primar valorează doar un leu? Întrebăm asta, în condițiile în care Lojigan i-a solicitat 100.000 de lei daune morale lui Florin Șimon.

Pe de altă parte, cum se poate ca imaginea unui primar să valoreze un leu, iar imaginea unor profesori (de exemplu) să valoreze de 15.000 de ori mai mult? (dar despre asta vom vorbi într-un articol ulterior).

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Noi investiții în beneficiul elevilor din Municipiul Câmpia Turzii

În această perioadă, conducerea Liceului Teoretic „Pavel Dan" a demarat lucrări de reabilitare și reamenajare a curții interioare....

Elicopterele Bazei 71 Aeriană, în misiune la „Wind Spring 2022”

Militarii Bazei 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” întețesc pregătirile, alături de partenerii NATO. Tot mai dese sunt exercițiile la...

Semnal de alarma al Companiei de Apa Aries: Nu irositi apa!

ℹ Informare - 💧Recomandări CAA pentru utilizarea apei potabile din rețeaua publică în perioada de secetă ❗️Compania de Apă...

„Oferta” cu permise de conducere false continuă, pe facebook! Poliția nu vede nimic!

În urmă cu două săptămâni, RefleqtMedia atrăgea atenția cu privire la o „ofertă” de pe rețelele de socializare,...
spot_img

Ludovic Orban militează pentru PNDL 3

În actualul context al finanțărilor guvernamentale și europene, mulți dintre primari așteaptă PNDL3, după ce FDI-ul PSD-ului a fost desființat de către guvernarea Ludovic...
%d bloggers like this: