fbpx
spot_img
spot_img

EXCLUSIV: 3 consilieri locali PSD, vizați de o lucrare pe integritate!

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

În mod paradoxal, deși PSD și ALDE au fost principalii inamici ai investigațiilor pe chestiuni de integritate, consilierii PSD din Câmpia Turzii sunt cei mai vizați de aceste investigații.

- Advertisement -
- Advertisement -

Dacă în urmă cu două-trei luni, mai mulți consilieri PSD din legislatura trecută, printre care Gheorghe Rece, Monica Uiorean și David Lică Gabriel au fost descoperiți de Agenția Națională de Integritate ca aflându-se într-un conflict de interese în perioada mandatului trecut, acum PSD Câmpia Turzii are – din nou – probleme cu integritatea.

În conformitate cu o serie de informații și documente deținute ÎN EXCLUSIVITATE  de RefleqtMedia, Agenția Națională de Integritate a deschis lucrări de investigații care-i vizează pe trei consilieri ai PSD-ului.

Este vorba despre Gheorghe Rece, Daniel Armenean și Camelia Șandru.

Lucrarea a fost deschisă împotriva celor trei consilieri locali după o petiție adresată ANI de către mai mulți cetățeni din oraș.

RefleqtMedia a solicitat un punct de vedere din partea consilierului local, Daniel Armenean. Acesta a declarat că nu a primit nimic din partea Agenției Naționale de Integritate.

Am încercat să luăm legătura și cu Gheorghe Rece, însă acesta nu ne mai răspunde la telefon de prin 2019, iar apoi se plânge pe la PSD Cluj că „presa din Câmpia Turzii este cumpărată și de-asta nu are loc PSD-ul în presă”.

UPDATE: Ulterior articolului nostru, președintele PSD Câmpia Turzii ne-a transmis următorul punct de vedere:

“Pe masura ce echipa PSD Campia Turzii devine mai puternica si tot mai multi tineri se alatura proiectului nostru, unii oameni sunt deranjati. E cunoscut faptul ca unii oameni si-au facut un hobby din a face plangeri si petitii peste tot. Ceea ce prezentati dvs. este raspunsul ANI, cum ca a luat cunostinta de plangere, dar de aici pana la acuza pe cineva de conflict de interese este cale lunga. Ii recomand “petitionarului”sa se bucure de pensie si sa isi caute alte activitati mai productive si pozitive, ca rau poate face oricine.”

 

Președinte 

PSD Câmpia Turzii

Șandru Mihai

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: