fbpx
HomeȘtiri din TurdaEXCELENT! Municipiul Turda va avea un club de volei feminin
spot_img
spot_img

EXCELENT! Municipiul Turda va avea un club de volei feminin

- Publicitate -
spot_img

  De ce doar la Blaj se poate face performanță în voleiul feminin?

Probabil că aceasta este întrebarea care l-a determinat pe edilul municipiului Turda, Cristian Matei, să ia decizia înființării unui club de volei chiar în orașul de pe Arieș.

Am identificat în această vară posibilitatea ca în această vară, sportul de sală din Turda să beneficieze de noi fonduri și de o nouă abordare. O să inițiez luni un proiect de hotărâre, prin care să dăm drumul la un nou club profesionist de volei. Odată cu revenirea în țară a Cristinei Pârv, am hotărât că este bine să dăm curs acestei inițiative de a forma acest nou club.” a declarat Cristian Matei, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit TurdaNews.

Dar planul de dezvoltare a sportului turdean nu se oprește la o simplă deschidere de club. Cristian Matei are planuri mari, care implică finanțări externe.

Avem posibilitatea să accesăm un proiect european comun, pe sport, care să cuprindă cele două sporturi de sală (handbal și volei). S-ar putea să avem posibilitatea să deschidem încă o sală de sport, combinată cu un mini-hotel, cu sală de mese și sală de recuperare. Nu suntem departe de acest demers, nu este mare grabă, avem unde ne desfășura activitatea. În foarte scurt timp vom afla și câștigătorul antreprenorului care va executa construcția sălii polivalente,

Nu este cazul să se îndoiască nimeni de aceste lucruri, deoarece nu mai încape îndoială, sala polivalentă este finanțată, este în licitație, iar în scurt timp se va cunoaște antreprenorul.” a declarat Cristian Matei, citat de TurdaNews.

În mod paradoxal, la momentul în care candida pentru primul său mandat de primar, în 2016, Matei era acuzat de toți detractorii și adversarii politici că intenționează să ucidă sportul local.

Iată că nu numai că nu l-a ucis sub nicio formă, dar l-a primenit, în Turda dezvoltându-se mai multe ramuri sportive: fotbal, handbal, volei, șah și box.

Sursă foto: TurdaNews.net

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: