19.9 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiEveniment SPECIAL pentru copiii cu autism din Câmpia Turzii

Eveniment SPECIAL pentru copiii cu autism din Câmpia Turzii

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Într-o lume în care răutatea, ura, invidia persistă la tot colțul și fiecare așteaptă schimbarea din altă parte, fiecare așteaptă ca altcineva să schimbe ceva pentru el…

Într-o lume în care toți ne dorim să trăim mai bine și fiecare vrea ce e mai bun pentru copilul lui… Tu poți fi schimbarea, tu poți schimba ceva, tu poți aduce zâmbetul și fericirea. Așa că… ce mai aștepți?

Sunt Chef Pădurariu Dragoș și te invit în data de 31 martie, începând cu ora 12, în Piața Tricolorul din Câmpia Turzii, la Chefs For Humanity, unde împreună, putem aduce zâmbetul și fericirea pe chipul copiilor. Te aștept la un eveniment caritabil Live Cooking, unde banii strânși din donații vor fi oferiți copiilor cu autism de la Asociația Autism Câmpia Turzii.

În cadrul evenimentului vom avea diferite surprize pentru voi. Deci, cum ar spune un coleg de- al meu din Maramureș “Ei n- is fruntea”, sau cum am spune noi “Ei ni-s viitorul”!

Mereu am dovedit că suntem o comunitate unită, de ce nu am face-o și acum? Contribuția fiecăruia dintre noi pentru acești copii este esențială.

Bunici, mămici, tătici, frați, surori, în 31 martie vă așteptăm în Piața Tricolorul. Să aducem un zâmbet în sufletele copiilor care au nevoie de sprijinul nostru.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: