fbpx
spot_img
HomeStiri din ClujEugen Cecan, acuzat de dezinformare! API ii cere demisia

Eugen Cecan, acuzat de dezinformare! API ii cere demisia

- Advertisement -

Ieri seara, Lucian Bode, ministrul transporturilor, scria despre deschiderea Centurii Sacuieni, drum care este inca santier

Ei bine… astazi a venit replica, din care reiese faptul ca oficialul de la Guvern a fost DEZINFORMAT de catre Eugen Cecan, seful DRDP CLUJ.

“Pâine și circ cu DRDP Cluj și ministrul Transporturilor Lucian Bode! Dezinformat de Eugen Cecan, directorul DRDP Cluj, ministrul Bode a mințit că ieri, 1 decembrie, se deschide Centura Săcueni. Presa locală și centrală, evident că a preluat vorbele goale.

Ieri, ce să vezi. Nici vorbă, încă e șantier. Vedeți filmarea făcută de un coleg de-al nostru aici: https://youtu.be/Svnuu8VDjwU.

Cerem conducerii CNAIR să îl demită pe Eugen Cecan pentru incompetență crasă (același personaj a trântit un veritabil ”monument al gunoaielor” pe Autostrada Sebeș-Turda la nodul Alba Sud). Cerem ministrului Lucian Bode sa învețe când este dezinformat și să nu ne mai mintă.

Mulțumim!”, au scris cei de la Asociatia Pro Infrastructura.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

PSD Turda s-a reformat: de la avocați, lectori universitari, ingineri și...

0
Știrea serii de ieri este cea legată de excluderea primarului turdean. Cristian Matei, din Partidul Social Democrat, printr-o decizie luată de noul, reformatul și...

Comentarii

%d bloggers like this: