spot_img

Eroii de la Câmpia Turzii – au prins o hoață ÎN FLAGRANT

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Doi polițiști experimentați, din Câmpia Turzii, au reușit să captureze, în flagrant, o hoață chiar când aceasta ieșea din casa pe care o spărsese.

Proprietara casei a distribuit pe rețelele de socializare mulțumiri publice, pentru cei doi polițiști.

„Astăzi vreau să aduc un mare mulțumesc Poliției Române din municipiul Câmpia Turzii, în primul rând comisarilor Mureșan Ioan și Radu Grigore pentru profesionalism, vigilență și omenia de care au dat dovadă în ziua de 27.04.2022, când fiind în patrulă pe strada 1 decembrie 1918 au observat o femeie de etnie rromă însoțită de doi minori ieșind din curtea noastră, au întors masina imediat, au somat-o și-a au percheziționat-o găsind asupra ei valută în euro și lire sterline. Au apelat colegii care au însoțit-o la sediul Poliției iar cei doi sus menționați au intrat în curte, s-au legitimat, apoi m-au întrebat dacă am fost vizitată de această femeie și dacă îmi lipsește ceva din casă. Fiind în grădină nu am observat nimic suspect numai când am văzut ușa întredeschisă, împreună am intrat cu mare grijă să nu ștergem amprentele, constatând că lipsesc toți banii. Datorită acestor doi tineri care sunt un mare exemplu pentru toți tinerii, mi-am recuperat toată pagubă și mă rog să aibă parte de sănătate și să ne sprijine în continuare. Mulțumesc pentru tot efortul”., a scris femeia păgubită.

Tot mai des observăm fapte demne de apreciat ale polițiștilor din comanda lui Costin Vulpescu, motiv pentru care – în mod public – le adresăm toată aprecierea!

Foto: Ziarul21.ro

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Si beat, si fara permis, la volan prin Campia Turzii

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 00.40, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul...

Captură-RECORD la Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” din Câmpia Turzii

Seara trecută a fost una cu adevărat norocoasă pentru doi pescari, care au venit la Complexul de Agrement...

Câmpia Turzii a mai pierdut un erou

În acest week-end, locotenent colonelul, Marius Crișan, originar din Câmpia Turzii, a părăsit lumea fizică, după o lungă...

Progresul Boian a stat, iar UST și Viitorul au profitat!

Etapa a 18-a din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, la fotbal. Liderul, Progresul Boian, a fost programat...
spot_img

Sedinta de lucru, pe tema preventiei virozelor, la Turda

???????? ????? ? ????????? ? ??????a ?? ????? ?? ???? ???????? ????????? ?? ????????? ?i ???????? ?????i?????? ??????. Medici școlari, un medic specialist în boli...
%d bloggers like this: