fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiEroii de la Câmpia Turzii - au prins o hoață ÎN FLAGRANT

Eroii de la Câmpia Turzii – au prins o hoață ÎN FLAGRANT

spot_img

Doi polițiști experimentați, din Câmpia Turzii, au reușit să captureze, în flagrant, o hoață chiar când aceasta ieșea din casa pe care o spărsese.

Proprietara casei a distribuit pe rețelele de socializare mulțumiri publice, pentru cei doi polițiști.

„Astăzi vreau să aduc un mare mulțumesc Poliției Române din municipiul Câmpia Turzii, în primul rând comisarilor Mureșan Ioan și Radu Grigore pentru profesionalism, vigilență și omenia de care au dat dovadă în ziua de 27.04.2022, când fiind în patrulă pe strada 1 decembrie 1918 au observat o femeie de etnie rromă însoțită de doi minori ieșind din curtea noastră, au întors masina imediat, au somat-o și-a au percheziționat-o găsind asupra ei valută în euro și lire sterline. Au apelat colegii care au însoțit-o la sediul Poliției iar cei doi sus menționați au intrat în curte, s-au legitimat, apoi m-au întrebat dacă am fost vizitată de această femeie și dacă îmi lipsește ceva din casă. Fiind în grădină nu am observat nimic suspect numai când am văzut ușa întredeschisă, împreună am intrat cu mare grijă să nu ștergem amprentele, constatând că lipsesc toți banii. Datorită acestor doi tineri care sunt un mare exemplu pentru toți tinerii, mi-am recuperat toată pagubă și mă rog să aibă parte de sănătate și să ne sprijine în continuare. Mulțumesc pentru tot efortul”., a scris femeia păgubită.

Tot mai des observăm fapte demne de apreciat ale polițiștilor din comanda lui Costin Vulpescu, motiv pentru care – în mod public – le adresăm toată aprecierea!

Foto: Ziarul21.ro

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: