spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Emilia Felicia VLAD: De 20 de ani, satul Cheia este IGNORAT! STOP!

spot_img

Sunt Emilia-Felicia Vlad, Candidat AUR pentru Primaria Comunei Mihai-Viteazu județul Cluj.

Sunt membru AUR din 2020, sunt mândră ca fac parte din echipa oamenilor de AUR și voi lupta pentru cauza națională, indiferent de obstacole.

Sunt o femeie simplă, cu o mare pasiune pentru comunitatea noastră și cu dorința sinceră de a face o diferență pozitivă în viața voastră.

Am trăit alături de voi aceleași momente, am înțeles nevoile și problemele cu care vă confruntați și cred că împreună putem construi un viitor mai bun pentru toți. Sunt deschisă la dialog, ascult cu atenție feedback-ul vostru și sunt hotărâtă să găsesc soluții practice și eficiente pentru problemele cu care ne confruntăm.

Doresc să mă implic activ în îmbunătățirea infrastructurii, în promovarea educației și culturii în comunitate, în susținerea mediului de afaceri local și în crearea unui mediu sigur și prosper pentru toți locuitorii noștri

Locuitorii din Sat Cheia care au fost lăsați de izbeliște, trebuie sa fie o prioritate, infrastructura e praf.

Satul Cornesti în care am mers din casa în casa, oamenii sunt foarte nemulțumiți de conducerea actuala. Au avut multe promisiuni și vorbe în vânt. Dezamăgire mare în aceste 2 sate ale comunei Mihai Viteazu.

Emilia Felicia VLAD

Candidat AUR la Primăria Comunei Mihai Viteazu

CMF.21240330

spot_img
spot_img
spot_img