8.9 C
Turda
Wednesday, September 14, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaEmil Turean: „Nu intenționez să candidez pentru funcția de director general al...

Emil Turean: „Nu intenționez să candidez pentru funcția de director general al Salinei Turda”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia este primul site de știri din zona Turda – Câmpia Turzii care a vorbit cu noul director general interimar al Salinei Turda, Emil Turean.

„Având în vedere că lucram tot pe bază de împuternicire, ca director operațional al societății, am preluat într-un mod normal, interimatul până la finalizarea procesului de selecție, care va începe foarte curând. În mod sigur, NU DORESC să îmi depun candidatura pentru mandat cu prerogative depline.”, a declarat Emil Turean.

Mandatul acestuia de interimat urmează a fi pe o durată maximă de șase luni, însă odată finalizată procedura de selecție, o altă persoană va deveni Director General al Salinei Turda.

„Eu intenționez să supervizez lucrurile care se desfășoară actualmente în societate. Vreau să mă concentrez asupra bunului mers al lucrurilor. Intenționez să colaborez foarte bine atât cu directorul economic, cât și cu toți membri ai Consiliului de Administrație, așa cum este și normal”, a declarat, pentru RefleqtMedia, noul director general interimar al Salinei Turda – Emil Turean.

Cât privește procesul de selecție pentru noul director general, criteriile de selecție au suferit modificări, vis-a-vis de primul anunț, postat de Salina Turda în toamna anului trecut.

„ Dacă primul anunț, din toamna lui 2018, impunea ”Atestat de manager în activitatea de turism (eliberat de minim 2 ani)” și ”Experiență de minim 3 ani ca manager în activitatea de turism”ultimul anunț nu mai conține aceste criterii, iar criteriul și ”Experienţă de minim 7 ani în conducerea/administrarea unei/unor societăți comerciale, regiilor autonome sau a altor entități din sectorul public sau privat”, s-a redus la 5 ani de experiență de acest gen. ”, scrie TurdaNews.net

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: