26 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăTritenii de JosEmil Ștefan Rusu: "Infrastructura de apă și canalizare de la  Triteni – misiune îndeplinită !"

Emil Ștefan Rusu: “Infrastructura de apă și canalizare de la  Triteni – misiune îndeplinită !”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

După mai multe discuții purtate cu cetățenii comunei noastre, care și-au manifestat nemulțumirea vis-a-vis de lipsa unor rețele eficiente de apă și canalizare, fenomen care afectează întreaga comună, am decis să iau atitudine.


Am solicitat o întrevedere directorului general al Companiei de Apă Arieș, Bogdan Bobic, întrevedere care a avut loc ieri dimineață.


Managerul Companiei de Apă Arieș mi-a prezentat atât configurația viitoare a rețelei, cât și programul de achiziție pentru cele două contracte de lucrări care vizează comuna noastră.


I-am propus domnului director să urgenteze documentațiile, pentru ca achiziția să aibă loc cât mai curând posibil, iar acesta s-a arătat extrem de dornic să contribuie la bunăstarea cetățenilor comunei Tritenii de Jos.


Dacă achizițiile contractelor de lucrări se vor finaliza fără contestații, încă din această toamnă ar putea debuta lucrările atât la aducțiunea de apă dinspre Câmpia Turzii, cât și la rețeaua internă de apă.


Sunt curios care dintre contracandidații mei au luat taurul de coarne și au adresat măcar o întrebare în acest sens… dar nu contează, deoarece eu – Emil Ștefan Rusu, rămân fidel motto-ului liberal: „Prin noi, înșine!”


Pentru cine nu știe, asta înseamnă ca atunci când apare o problemă, să pui mâna să o rezolvi, fără să te plângi și fără să dai vina pe altcineva!


Lα Tɾιƚҽɳιι ԃҽ Jσʂ SE POATE! HAIDEȚI SĂ PUNEM UMĂRUL CU TOȚII LA DEZVOLTAREA COMUNEI NOASTRE!


PRIMUL PAS ESTE ÎN 27 SEPTEMBRIE, CÂND TRITENII DE JOS VA DEVENI, PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ, O COMUNĂ LIBERALĂ!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: