fbpx
spot_img
HomeStiri - nationalEmil Boc, Rareș Bogdan și alți lideri liberali l-au luat „la gloanțe”...

Emil Boc, Rareș Bogdan și alți lideri liberali l-au luat „la gloanțe” pe Ludovic Orban

- Advertisement -

După cele mai catastrofale negocieri din istoria Partidului Național Liberal, partid al cărui lideri sunt acuzați că s-au vândut pentru ciolan, aseară a avut loc un congres al partidului, în sistem de videoconferință.

„Potrivit unor surse participante la şedinţă, primul vorbitor a fost deputatul Florin Roman. Acesta i-a reproşat lui Orban atât rezultatul prost de la parlamentare, cât şi negocierile proaste purtate cu USR-PLUS şi UDMR.”, scrie stiripesurse.ro

Rareş Bogdan i-a reproşat lui Orban faptul că cedat şi în Guvern, şi la Parlament şi că va ceda în continuare de fiecare dată când Ciolacu se va uita urât la el. Rareş Bogdan l-a ameninţat pe Orban că îi va “sufla în ceafă” timp de patru ani, iar în asentimentul lui Bogdan au fost Emil Boc și Ilie Bolojan, de la Oradea.

Primul care a dat tonul războiului intern din PNL a fost Alin Tișe. Președintele CJ Cluj a acuzat, fără să dea nume, că liderii PNL s-au vândut pentru funcții.

„Bolojan şi Boc au reproşat negocierile proaste pentru PNL, lipsa de transparenţă și respect faţă de organizaţiile cu rezultate. “Nu vom putea dezvolta Romania prin ministere sociale” au afirmat acesştia.”, mai scrie sursa citată anterior.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Anunț Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Luncani

0
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 01.04.2020, între orele 14.00 - 17.00, în localitatea Luncani.   Întreruperea furnizării apei potabile...

Comentarii

%d bloggers like this: