8.9 C
Turda
Wednesday, September 14, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaElev turdean, Președinte al Consiliului Județean al Elevilor

Elev turdean, Președinte al Consiliului Județean al Elevilor

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Joi, 20.12.2018, a avut loc la Cluj Napoca Adunarea Generală a Consiliului Județean al Elevilor Cluj unde au participat Președinții Consiliilor Școlare din județ pentru a alege componența Biroului Executiv al CJE pentru mandatul 2018 – 2019.

Alegerile s-au efectuat în urma unei aplicații laborioase compuse de candidați, incluzând CV, o Strategie de Dezvoltare, precum și un Plan de Acțiune pentru ocuparea funcțiilor vacante. În urma evaluării aplicațiilor, cele mai mari punctaje au fost obținute de 2 elevi turdeni: Horia Roman Crișan (84 de puncte) și Noemi Pataki (82 de puncte).

Ulterior evaluării a avut loc și votul pentru ocuparea funcțiilor iar cei doi candidați turdeni ocupă de acum un mandat în Biroul Executiv, Horia devenind noul Președinte CJE Cluj, iar Noemi, noul Director de PR și Comunicare.

Ambii sunt elevi foarte implicați care își dedică tot timpul liber dezvoltării personale precum și dezvoltării comunității locale prin voluntariat. Horia, este elev la Colegiul Național ”Mihai Viteazul”, coordonează în cadrul liceului grupul de robotică, chiar recent participând la coordonarea unui concurs demonstrativ de robotică în Salina Turda sub denumirea de DemoPunk, este Președintele Consiliului Elevilor în aceeași unitate de învățământ precum și ocupă o poziție în Biroul General al Asociației The Da Vinci System ca Manager de Tehnologia Informației, coordonând activități care îi familiarizează pe elevi cu tehnologia și îi învață noi limbaje de programare.

Noemi, este elevă la Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu”, colaborează deja cu Horia ajutând grupul de robotică în activitatea sa de promovare, aceasta a organizat și ea 2 ediții consecutive ale unui Târg de Carieră cu reprezentanți din mediul universitar și mediul de afaceri la Turda sub denumirea de Habar N-am Fest, precum și ocupă o poziție în Biroul General al Asociației The Da Vinci System ca Manager de Resurse Financiare, coordonând activități care îi familiarizează pe elevi cu mediul de afaceri și cariera.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: