18.5 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeCluj NewsElectric Castle la distanţă de un click!

Electric Castle la distanţă de un click!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Eşti pasionat de muzică şi îţi doreşti să ajungi la Electric Castle, dar încă nu ai reuşit să îţi procuri biletul care să te aducă în preajma vedetelor îndrăgite? Ei bine, timpul nu este pierdut! E.ON îţi oferă şansa de a petrece câteva zile de neuitat la celebrul festival de la castel.

Tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe eon.ro şi să achiziţionezi, până pe 21 iunie, E.ON Home Electric, produsul care te susţine în demersul tău de a avea servicii de electricitate la un preţ competitiv, transparent, fix şi garantat pe întreaga durată a contractului. Odată înregistrat, vei intra automat în tombola care va desemna marii câştigători. Vei putea să mergi cu cei dragi la renumitul festival de la Castelul Bánffy din Bonţida fiindcă punem în joc 10 abonamente standard duble şi un abonament VIP pentru două persoane.

 

E.ON Home Electric oferă siguranţă şi predictibilitate şi totodată vine la pachet cu soluţii care te ajută să fii mai bine informat. Astfel, poţi economisi  timp apelând la serviciile noastre de consultanţă comercială şi ai acces 24/7 la aplicaţia E.ON Myline prin intermediul căreia îţi gestionezi rapid contractul tău de electricitate şi operaţiunile aferente acestuia: istoric facturi şi plăţi, modificare convenţie de consum lunar, transmitere index factură electronică, info sold etc.

Alătură-te comunităţii E.ON care reuneşte peste 3 milioane de clienţi şi vei putea accesa E.ON Home Electric dar şi alte numeroase produse care îţi aduc siguranţă şi confort.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: