spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

El este angajatul din Poliția Română care a violat o tânără, la un chef, în week-end!

spot_img

Cu toată opoziția IPJ Cluj, care-și apără colegii, chiar dacă sunt niște violatori nenorociți, am aflat cine este cel care, în timpul unei petreceri, la o cabană de lângă Cluj, a găsit de cuviință să violeze o tânără.

PETRUŞ RĂZVAN VASILE este numele persoanei arestată preventiv, preț de 30 de zile, din dispoziția Judecătoriei Cluj Napoca.

„Ora estimata: 14:00
Complet: P9 JDL
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: În baza art. 226 rap. la art. 223 alin. 2 C.p.p, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. Dispune arestarea preventivă a inculpatului P R V, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, prevăzută de art. 218 alin. 1 şi 2 C.p., pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 14.11.2022 ?i până la data de 13.12.2022 inclusiv. Respinge ca neîntemeiată cererea de luare a unei măsuri preventive mai uşoare. Emite mandatul de arestare preventivă. Executorie, potrivit art. 204 alin. 3 C.p.p. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 14.11.2022, ora 14:50.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  106/2022  14.11.2022”, este soluția dată de instanță.

 

În cursul zilei de astăzi, IPJ Cluj a scris detalii despre cazul de viol.

„La data de 12 noiembrie a.c., a fost înregistrat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol, faptă prevăzută si pedepsită de Codul penal.

Fapta s-ar fi produs la data de 12 noiembrie a.c., plângerea înregistrată vizând o persoana care are calitate de polițist.

În baza probatoriului administrat până în prezent, pe numele acestuia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt în derulare pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta.

Cauza se află în urmărirea penală proprie a procurorului, context în care alte detalii nu pot fi puse la dispoziție.”, se arată în comunicarea remisă de IPJ Cluj.

spot_img
spot_img
spot_img