spot_imgspot_img

El este Alexandru Ovidiu Pop și gătește cu Scărlătescu

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Câmpia Turzii are valori și când vine vorba despre gastronomie!

Alexandru Ovidiu Pop este un tânăr din Câmpia Turzii care a plecat de jos, a trecut prin multe necazuri, dar acum gătește braț la braț cu Cătălin Scărlătescu.

A studiat Drept și Administrație Publică, dar a ales gastronomia, iar acest drum i-a adus în cale doar fericire!

A lucrat la „Trei Regine” la „Sarea în Bucate”, la „Transylvania SteakHouse”, a fost Executive Chef la Restaurant Chanterelle – în Franța, iar acum lucrează la Joem, în Belgia, alături de Cătălin Scărlătescu.

Felicitări, Sandule! Meriți să fii printre cei mai buni!

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social