26.8 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeCluj NewsEfectul ZOMBIE l-a lovit pe Președintele ZERO Realizări!

Efectul ZOMBIE l-a lovit pe Președintele ZERO Realizări!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Deși ușor de anticipat, având în vedere carențele educaționale ale Președintelui ZERO Realizări, și în 2019, Consiliul Județean Cluj rămâne o tribună pentru declarații politice și vendette personale, nicidecum cel mai important for județean a cărui funcționalitate trebuie să fie una administrativă.

Alegațiile din ultima perioadă ale Președintelui ZERO Realizări cu referire la „furturi” probabil vin din subconșientul domniei sale, poate considerații legate de blocuri construite, poate frustrări politice pentru că în partid a fost tras pe linie moartă, poate frustrări administrative pentru că nu a dus până la capăt nicio promisiune.

„Cert este că, listei de revendicări ale Sindicatului Independent al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj și protestului angajaților, Păunel, Președintele ZERO Realizări a răspuns precum un individ lovit de efectul ZOMBIE: cu un circ în fața Consiliului Județean Cluj care duce instituția fanion a județului în derizoriu.

Știm că liberalii clujeni conștientizează bufoneria acestui marțafoi sau boala ce-l cuprinde, știm că nu au curaj să-l schimbe pe modelul Seplecan pentru că știe multe, știm că mulți colegi poate că îi datorează bani, însă ceea ce nu înțelegem este de ce nu-i recomandă un tratatament de specialitate. Ar respira mai bine și județul…” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: