13.9 C
Turda
Thursday, August 11, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaEchipa TurdaDecide a verificat proiectele de bugetare participativă depuse de școli

Echipa TurdaDecide a verificat proiectele de bugetare participativă depuse de școli

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

✅Comisia de evaluare #TurdaDecide a fost astăzi în teren pentru a analiza proiectele depuse de Școala Gimnazială Horea Cloșca și Crișan, Grădinița Prichindelul Isteț, Grădinița Dr. Ioan Rațiu, Gradinița Sfânta Maria și Colegiul Tehnic Turda.? Suntem plăcut surprinși de nivelul ridicat de implicare și de deschiderea acestor instituții de învățământ, care, prin ideile formulate, își propun să îmbunătățească procesul educativ.

✔Turdadecide.ro, platforma prin care toți cetățenii Turzii pot propune idei și soluții sub formă de proiecte pentru a crește calitatea vieții din orașul nostru, a încheiat în data de 15 martie 2019 prima sesiune de depunere a proiectelor. La începutul anului 2019 administrația locală a lansat procesul de bugetare participativă, prima inițiativă din Turda prin care Primăria Municipiului invită cetățenii să participe la luarea deciziilor privind viitoarele proiecte ale orașului.

➡Astfel, în perioada 4 februarie – 15 martie 2019 turdenii au depus un număr de 88 de proiecte pentru orașul lor prin intermediul platformei turdadecide.ro. În perioada următoare, între 18 martie si 5 aprilie 2019, proiectele depuse vor fi evaluate, urmând ca în perioada 8 aprilie – 29 aprilie să se desfășoare etapa de vot, iar în data de 6 mai 2019 să fie anunțate proiectele câștigătoare.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: