14.9 C
Turda
Monday, August 15, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaEchipa #TurdaDecide a încheiat cu succes etapa de evaluare în teren a...

Echipa #TurdaDecide a încheiat cu succes etapa de evaluare în teren a proiectelor depuse de turdeni!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Au fost zile intense, cu multă muncă, în care responsabilii serviciilor din Primăria Municipiului Turda au evaluat zeci de proiecte. Suntem plăcut surprinși de nivelul ridicat de implicare și de deschiderea cetățenilor, care, prin ideile formulate, își propun să îmbunătățească calitatea vieții din orașul în care locuiesc.

✔Turdadecide.ro, platforma prin care toți cetățenii Turzii pot propune idei și soluții sub formă de proiecte pentru a crește calitatea vieții din orașul nostru, a încheiat în data de 15 martie 2019 prima sesiune de depunere a proiectelor. La începutul anului 2019 administrația locală a lansat procesul de bugetare participativă, prima inițiativă din Turda prin care Primăria Municipiului invită cetățenii să participe la luarea deciziilor privind viitoarele proiecte ale orașului.

➡Astfel, în perioada 4 februarie – 15 martie 2019 turdenii au depus un număr de 88 de proiecte pentru orașul lor prin intermediul platformei turdadecide.ro. În perioada 18 martie – 5 aprilie 2019 proiectele depuse sunt evaluate, urmând ca în perioada 8 aprilie – 29 aprilie să se desfășoare etapa de vot, iar în data de 6 mai 2019 să fie anunțate proiectele câștigătoare.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: