fbpx
spot_img

E oficial! Intră în vigoare din 3 ianuarie 2023! Toți utilizatorii Facebook trebuie să știe

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Începând cu data de 3 ianuarie 2023 vor intra în vigoare noile condiții de utilizare ale Facebook, care vor afecta toți utilizatorii rețelei de socializare!

Condițiile următoare („Condițiile de utilizare pentru publicitate auto-administrată”) sau „Condițiile de utilizare a publicității auto-administrate”) se aplică utilizării de către dvs. a Produselor Meta (cum ar fi interfețele și API-urile noastre de publicitate auto-administrată) pentru crearea, trimiterea și/sau livrarea oricăror reclame sau activități ori conținut comercial sau sponsorizat (denumite colectiv „Interfețe de publicitate cu auto-administrare”), precum și oricărei comenzi pe care o plasați prin intermediul Interfețelor de publicitate cu auto-administrare („Comandă”).
Vă puteți adresa audienței țintă dorite achiziționând reclame pentru a fi livrate pe Facebook, Messenger, Instagram, prin intermediul rețelei noastre de publicitate sau oriunde afișăm reclame.
 • Atunci când plasați o Comandă, ne veți transmite ce tip de reclamă doriți să achiziționați, suma pe care doriți să o cheltuiți și suma pe care o licitați. Dacă vă acceptăm Comanda, vom livra reclamele dvs. pe măsură ce inventarul devine disponibil. În condițiile respectării Secțiunii 5, atunci când afișăm reclama dvs., facem tot posibilul să o afișăm audienței pe care o specificați sau să obținem rezultatul selectat de dvs., deși nu putem garanta în fiecare situație că reclama dvs. va ajunge la ținta stabilită sau că va obține rezultatul selectat de dvs.
   
 • Reclamele dvs. trebuie să respecte toate legile, regulamentele și regulile aplicabile, precum și Politicile de publicitate. Nerespectarea legilor poate avea mai multe consecințe, inclusiv anularea reclamelor pe care le-ați publicat și închiderea contului dvs.
   
 • Putem respinge sau șterge orice reclamă, din orice motiv.
   
 • Plata pentru comenzile dvs. va fi efectuată în conformitate cu următoarele condiții:
 • Veți respecta Condițiile pentru plățile efectuate în comunitate în măsura aplicabilă.
   
 • Veți plăti toate sumele specificate în fiecare Comandă pe care o plasați, precum și orice taxe aplicabile. Suma pe care o datorați pentru fiecare Comandă va fi calculată pe baza mecanismelor noastre de urmărire.
   
 • Prin plasarea Comenzii, ne autorizați să obținem raportul privind creditul dvs. personal și/sau comercial de la un birou de credit, atunci când plasați o Comandă sau în orice moment ulterior.
   
 • Sunteți responsabil de menținerea securității contului dvs. de publicitate și înțelegeți că veți plăti pentru orice Comenzi plasate în contul respectiv sau prin intermediul lui.
   
 • Dacă efectuați plăți prin debit direct, sunteți de acord că vă putem taxa cu orice sumă care se încadrează în intervalul pe care l-ați specificat la înregistrare. Vă vom trimite notificări în prealabil dacă o sumă de plată va depăși limitele specificate.
   
 • Puteți anula o Comandă oricând, însă este posibil ca reclamele dvs. să fie active în continuare timp de 24 de ore după trimiterea notificării, iar dvs. sunteți în continuare responsabil de plata acelor reclame active.
   
 • Sumele pe care le percepem pot face obiectul și pot include taxele și cotizațiile aplicabile, inclusiv dar fără limitare impozitele cu reținere la sursă. Veți suporta și achita toate taxele aplicabile tranzacțiilor dvs. Ne veți despăgubi și nu ne veți considera responsabili în cazul oricărei revendicări rezultate din nerespectarea acestor obligații care vă revin.
   
 • Dacă modalitatea dvs. de plată nu funcționează sau contul dvs. este scadent, putem lua măsuri suplimentare pentru a colecta sumele scadente. Veți plăti orice cheltuieli asociate cu acțiunile de colectare, inclusiv onorariile avocaților, în cuantum rezonabil. Sumele scadente vor acumula o dobândă de 1% pe lună sau valoarea maximă legală, oricare dintre cele două este mai mică.
   
 • Vă putem permite să achiziționați reclame cu un „Sold pentru promotori”, care este un sold plătit în avans ce poate fi utilizat numai pentru a achiziționa reclame pe Meta. Soldurile pentru promotori sunt concepute numai în scopuri de afaceri și comerciale. Soldurile pentru promotori nu pot fi returnate, cu excepția cazului în care se dispune astfel prin lege. Meta nu este o bancă și nu oferă servicii bancare; astfel, Soldurile pentru promotori nu generează dobândă, nu sunt obligații de depozit și nu sunt asigurate de Corporația Federală de Asigurare a Depozitelor, Schema de compensare a serviciilor financiare sau de orice altă entitate sau schemă de asigurări, guvernamentală sau privată.
   
 • În funcție de modalitatea de plată, vă puteți încadra într-una din următoarele două categorii: client facturat și client nefacturat. Clienții facturați sunt acei clienți pentru care Meta stabilește o limită maximă de cheltuieli și emite facturi de plată periodic pentru plată în conformitate cu condițiile de facturare aplicabile. Clienții nefacturați sunt acei clienți care trebuie să efectueze plăți chiar în momentul achiziției. Meta poate clasifica, la discreție, clienții în clienți facturați pe baza unor factori precum cheltuiala per reclamă și solvabilitatea.
 •  
 • Înțelegeți că, din când în când, efectuăm teste pe Interfețele noastre de publicitate cu auto-administrare și pe sistemele asociate, ceea ce poate influența utilizarea de către dvs. și experiența dvs. în legătură cu acestea, inclusiv performanța campaniilor. Luați la cunoștință și sunteți de acord că putem efectua teste așa cum se menționează în prezentele Condiții de utilizare, inclusiv pentru a evalua formatarea, relevanța, tarifele, raportarea, țintirea și livrarea.
   
 • Noi vom stabili dimensiunea, locația și poziționarea reclamelor dvs.
   
 • Programarea livrării depinde de disponibilitate și este posibil să nu fie continuă.
   
 • Nu garantăm impactul sau rezultatele pe care le vor obține reclamele dvs., cum ar fi numărul persoanelor care vor vedea reclamele dvs. sau numărul clicurilor pe care le va obține reclama dvs.
   
 • Nu putem controla modul de generare a clicurilor pentru reclamele dvs. Deținem sisteme care încearcă să detecteze și să filtreze anumite activități legate de clicuri, dar nu ne asumăm responsabilitatea pentru frauda cu clicuri, pentru problemele tehnice sau pentru alte tipuri de activități potențial incorecte legate de clicuri, care ar putea influența costul generat de publicarea reclamelor dvs.
   
 • Licența noastră de rulare a reclamei dvs. se va încheia la finalizarea Comenzii. Cu toate acestea, înțelegeți că:
 • Odată afișate, reclamele sunt informații publice. Reclamele pot fi redistribuite și accesate de persoane din afara audienței țintă (inclusiv din Pagina sau profilul Facebook sau contul profesional de Instagram care rulează reclamele sau din Produsele Meta). Dacă utilizatorii au interacționat cu reclama dvs., aceasta poate rămâne activă în Produsele noastre (de exemplu, este distribuită până când este ștearsă de utilizatori sau este vizibilă utilizatorilor prin instrumentele din conturile acestora).
   
 • Dacă reclama dvs. se referă la teme sociale, alegeri sau politică, Meta poate afișa (fără să vă coste nimic) și furniza acces la conținutul și componentele creative ale reclamei și informații cu privire la campanie (precum cheltuielile totale, datele de livrare și informații despre țintire) pentru o perioadă de șapte ani de la finalizarea comenzii dvs.
   
 • Consimțiți ca Meta să poată divulga conținutul dvs. promoțional și toate informațiile asociate cu reclama dvs. unei entități sau unui organism guvernamental dacă Meta va considera că divulgarea respectivă ar fi utilă într-o investigație legală.
 •  
 • Vă vom furniza rapoarte despre tipurile de persoane care văd reclamele dvs. și rezultatele acestor reclame. Utilizarea de către dvs. a acestor rapoarte se supune Restricțiilor privind utilizarea datelor din Politicile noastre de Publicitate. Este posibil să furnizăm unei afaceri, și tuturor celor care fac reclamă acestei afaceri, informații despre numărul de reclame difuzate pentru afacere în cadrul Produselor Meta și despre orice restricții aplicabile acestor reclame.
   
 • Oferim instrumente pentru a furniza utilizatorilor noștri transparență despre modul de funcționare a publicității pe Meta și control asupra experienței lor cu reclamele, inclusiv informații suficiente pentru a le arăta de ce le sunt afișate anumite reclame. Sunteți de acord că informațiile asociate publicității dvs. pot fi incluse în aceste instrumente și că aceste instrumente pot afecta capacitatea dvs. de a face publicitate pentru acei utilizatori sau pentru a-i împiedica să vă vadă reclamele.
   
 • Nu veți emite niciun comunicat de presă și nu veți face declarații publice cu privire la relația dvs. cu Meta sau cu Produsele Meta fără acordul nostru prealabil în scris.
   
 • Dacă publicați reclame în numele altcuiva, trebuie să aveți permisiunea de a publica acele reclame și să fiți de acord cu următoarele:
 • Declarați și garantați că aveți autoritatea să și că veți determina promotorul să respecte prezentele Condiții de utilizare a publicității auto-administrate și Condițiile de utilizare, precum și Condiții de utilizare în scopuri comerciale cu care sunteți, de asemenea, de acord.
   
 • În cazul în care promotorul pe care îl reprezentați încalcă prezentele Condiții de utilizare a publicității auto-administrate, Condițiile de utilizare sau Condiții de utilizare în scopuri comerciale, este posibil să considerăm că purtați răspunderea pentru acea încălcare.
   
 • Sunteți de acord că putem furniza informații și rapoarte despre campanie promotorului final pentru care ați plasat o campanie.
 •  
 • Este posibil să vă solicităm să citiți și să acceptați condiții suplimentare care se aplică utilizării unei anumite caracteristici sau funcționalități, pusă la dispoziție prin intermediul Interfețelor de publicitate auto-administrată. În măsura în care acele condiții de utilizare suplimentare intră în conflict cu aceste Condiții de utilizare a publicității auto-administrate, vor fi valabile condițiile de utilizare suplimentare în privința utilizării acelei caracteristici sau funcționalități, în măsura determinată de conflict. Putem modifica sau actualiza periodic aceste Condiții de utilizare a publicității auto-administrate, iar continuarea folosirii Interfețelor de publicitate auto-administrată reprezintă acceptul dvs. privind aceste modificări.
 
 • Parte contractantă:
 • Dacă aveți reședința sau sediul principal de afaceri în Statele Unite sau Canada, Meta Platforms, Inc. furnizează interfețele de publicitate cu auto-administrare.
 • Dacă aveți reședința sau sediul principal de afaceri în afara Statelor Unite sau Canadei, Meta Platforms Ireland Limited furnizează interfețele de publicitate cu auto-administrare.
 • Fără a aduce atingere celor de mai sus, promotorii din anumite țări poți fi supuși unor prevederi speciale privind comenzile pe care le plasează, inclusiv, în anumite circumstanțe, pe care le contractează direct cu companii afiliate Meta exclusiv în scopul plasării comenzilor. Dacă se aplică în cazul dvs., puteți găsi aceste prevederi speciale care se aplică în cazul Comenzilor dvs. aici.
 • Pentru evitarea oricăror îndoieli, indiferent de entitatea cu care încheiați un contract (așa cum este descris în secțiunile 16.a, 16.b și 16c., Politicile de publicitate Meta (și Standardele comunității ale acesteia, așa cum sunt încorporate) sunt puse în aplicare în temeiul Condițiilor de utilizare de către entitatea care furnizează Produsele Meta conform Condițiilor de utilizare din regiunea dvs.
 •  
 • Orice revendicare, cerere de chemare în judecată sau contestație care decurge din sau se referă la prezentele Condiții de utilizare a publicității auto-administrate este supusă clauzei de soluționare a contestațiilor din Condiții de utilizare în scopuri comerciale.
 • Prezentele Condiții de utilizare a publicității auto-administrate nu se vor mai aplica în cazul în care Condiții de utilizare în scopuri comerciale încetează să mai producă efecte, însă următoarele prevederi vor fi valabile în continuare: alineatul introductiv, secțiunile 2, 4, 8-12 și 15-18.
 

 

Data intrării în vigoare: 3 ianuarie 2023
spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Cod galben de vant in judetele Cluj si Alba

Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica...

Cat timp au stat politistii in fata apartamentului in care un copil a fost omorat? IPJ TACE!

Au trecut mai bine de 8 ore de cand IPJ ALBA refuza, efectiv, sa raspunda la o intrebare...

Razie a polițiștilor la Turda

  În cursul zilei de ieri, 25 martie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, polițiștii rutieri, de ordine publică și...

Președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, despre implicarea tinerilor în politică

Implicarea tinerilor în politică este esențială pentru o societate sănătoasă și democratică. În calitate de cetățeni activi, tinerii...
%d bloggers like this: