spot_img

ذات صلة

جمع

Detalii actualizate despre funeraliile lui Dumitru Babaioana

Anca Babaioana a prezentat noi informatii despre priveghiul si...

Noi detalii despre scandalul dintre ciobani

RefleqtMedia v-a prezentat ieri primele date despre un scandal...

El a murit in accidentul de aseara

Viata i-a fost curmata brusc, la 19 ani, dupa...

Un mort si 3 raniti, la Moldovenesti

Accidentul rutier de la Moldovenesti este mai grav decat...

Accident rutier la Moldovenești

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urmă cu câteva...

După ce l-au făcut de cacao, Alin Tișe îi „pârăște la gardă” pe angajații Aeroportului

Scandalul dintre angajații și conducerea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” pe de o parte și președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, pe de altă parte, este departe de a se calma.

După ce, în timpul protestului de ieri, din fața sediului CJ Cluj, angajații de la Aeroport l-au făcut cu ou și cu oțet pe Tișe, compunând chiar și o piesă satirică la adresa acestuia, Tișe s-a hotărât să le facă plângere penală.

De asemenea, am formulat plângeri penale și acțiuni în instanță  împotriva directorilor semnatari ai nenumărate acțiuni și plângeri false și nedovedite, afirmații și acuze false, înaintate de diverse instituții.

Cu privire la cele 2 filme denigratoare, insultătoare, făcute de unii angajați ai aeroportului, informez că am formulat plângere penală împotriva numiților: Mocean Petru, Stănică Constantin, Zanc Gabriela și a celorlalte persoane implicate în realizarea versurilor, înregistrarea vocii, distorsionarea vocii și mediatizarea lor prin upload pe youtube.com și pe rețelele de socializare, transmitere prin email folosind inclusiv adrese fictive din Rusia (.ru).”, a transmis Alin Tișe, prin intermediul unui comunicat de presă.

Ceea ce Tișe renunță să ia la cunoștință este că oamenii de la Aeroport au fost puși într-o situație gravă din cauza „foamei de putere” a președintelui CJ Cluj, după cum reiese din adresa atașată mai jos.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_imgspot_img