3.9 C
Turda
Thursday, October 6, 2022
spot_img
HomeCluj NewsDupă ce aproape i-a scos din cursa pentru europarlamentare, USR-iștii fac coadă...

După ce aproape i-a scos din cursa pentru europarlamentare, USR-iștii fac coadă să-l pupe pe Nicușor Dan

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Prima dată a fost decizia Biroului Electoral Central de a le refuza candidatura la Europarlamentare, pe care USR Plus au MANIPULAT-O și au dat fake-news-ul că „vezi-doamne” ar fi o decizie politică, la ordinele PSD + ALDE.

Defapt, n-a fost o decizie politică, ci faptul că USR și-a ales președintele în vara anului trecut, dar fostul președinte, Nicușor Dan, a contestat alegerea lui Dan Barna.

Apoi, Nicușor Dan s-a reînscris în USR, probabil la rugămințile foștilor săi colegi, care s-au prins că au dat cu proverbiala botă în proverbiala baltă.

Acum, odată cu acceptarea candidaturii de către Înalta Curte de Casație și Justiție, ca urmare a semnării documentelor de aliere politică dintre USR și PLUS, de către Nicușor Dan, USR-iștii au făcut coadă la a-l pupa în dos pe fostul și actualul lor coleg de partid.

După elogiile aduse de Dan Barna, a venit rândul lui Mihai Goțiu să-i facă o perlă scriptică lui Nicușor Dan.

„MULȚUMIM, NICUȘOR DAN! Un gest pentru istorie și pentru schimbarea României

Adevăratul caracter al unui om îl afli în momentele critice. O dată în plus, Nicușor Dan a dat dovadă de RESPONSABILITATE și GENEROZITATE, lucruri atât de rare în rândul liderilor politici autohtoni.

Revenirea (sper că nu doar de scurtă durată în USR), pentru a oferi o șansă suplimentară Alianței USR – PLUS să câștige contestația la Înalta Curte de Casați și Justiție (ÎCCJ) pentru înscrierea în cursa pentru europarlamentare e un gest rarisim la noi în politică: să faci ceva în interesul cetățenilor fără să negociezi ori să pretinzi vreun avantaj pentru tine. Cu atât mai mult cu cât ar fi existat suficiente motive și justificări personale pentru a nu face un astfel de demers.”, spune Goțiu care, la momentul plecării lui Nicușor Dan din USR n-avea tocmai cuvinte de laudă față de fostul președinte al formațiunii.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: