spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

După atitudinea duplicitară în situația de la CNMV Turda, șefa Inspectoratului Școlar Cluj ÎNCALCĂ LEGEA!

spot_img

Deși, potrivit legii, este interzis ca instituțiile statului român să facă propagandă electorală, pagina de facebook a Inspectoratului Șoclar Județean Cluj a distribuit, în această săptămână, material cu conținut politic.

Aspectul a fost sesizat de președintele USR PLUS, Oana Murariu.

„Dna Marinela Marc nu se dezminte și gafează din nou. Pagina de facebook a Inspectoratului Județean Școlar Cluj distribuie o postare PNL prin care suntem informați că PNL Cluj primește, generos, colindători.
Având în vedere că potrivit art. 7 alin. (3^1) din anexa la Ordinul Ministrului Educației nr. 5330/2011 privind Regulamentul-cadru de organizare și funcționare a inspectoratelor școlare evaluarea anuală a activității manageriale desfășurată de inspectorii școlari generali se realizează de Ministerul Educației, începutul anului 2023 va aduce o nouă sesizare împotriva activității dnei. Marinela Marc.
Suntem generoși de sărbători, cu colinde sau în absența lor, dar nu și atunci când se încalcă legea în mod repetat, fără pic de respect”, a conchis deputatul USR, Oana Murariu.

spot_img
spot_img
spot_img