spot_img

După ce a afirmat că a fost victima unui atentat, Daniel Buda îl ia în balon pe Dragnea

Date:

Share post:

Astfel putem concluziona, în câteva cuvinte, intervenția lui Liviu Dragnea de aseară de la postul Antena 3. După aproape 2 săptămâni de la evenimentele tragice petrecute la protestul Diasporei, Liviu Dragnea a catadicsit să iasă din silenzio stampa, însă nu cu scopul de a le prezenta scuze românilor prezenți în Piața Victoriei pentru că au fost gazați și bătuți de jandarmi, ci pentru a se victimiza pe sine însuși, într-un scenariu demn de delirium tremens. Ambiția lui Liviu Dragnea de a arunca România în prăpastie este un fapt confirmat de comportamentul său delirant și paranoic, întâlnit doar la dictatorii comuniști de tristă amintire. Dragnea trăiește într-o lume paralelă în care el este un Mesia contemporan, supus asasinatelor și loviturilor de stat, în timp ce românii sunt batjocoriți și umiliți de incompetența Guvernului PSD-ALDE, de care acest politruc s-a declarat foarte mândru.

Să vii să spui că actualul Guvern este cel mai competent și mai performant, în condițiile în care o Europă și o lume întreagă ne arată cu degetul, asta înseamnă că tupeul și nesimțirea nu mai au nicio limită. Vă mândriți cu creșterea economică spectaculoasă, în condițiile în care aceasta este generată doar din consum, însă omiteți cu bună știință să spuneți că, de mai bine de un an și jumătate, investițiile sunt la pământ, că alungați din țară investitorii și că nu reușiți practic nici măcar să zugrăviți ceea ce au realizat în trecut guvernele de dreapta. În schimb, aveți nerușinarea să dați vina pe președintele României pentru toate fărădelegile pe care le faceți cu bună știință, împotriva celor pe care i-ați orbit cu promisiuni mincinoase și rupte de realitate.

Oare cât de departe mai poate merge nebunia ta, Liviule?

Oare cât de mult poți să îți mai bați joc de votul și încrederea românilor?

Locul tău nu mai este demult în fruntea țării iar istoria va avea grijă de asta!”

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Peste 700 de tone de material antiderapant folosite în acțiunile de deszăpezire și de combatere a poleiului pe drumurile județene

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă           Consiliul Judeţean...

Politistii clujeni cauta un barbat care a violat o fata de 17 ani

Bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol, căutat de...

Modificarea legislativă care nu mai lasă pe nimeni să scape!

Persoanele care, până acum, nu și-au încheiat contract pentru...

Lovitură GREA pentru aripa Lungu – Tomac din PMP – Curtea de Apel București le-a tăiat aripile!

Curtea de Apel București s-a pronunțat ieri într-unul dintre...
%d bloggers like this: