18.5 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeStiri din MuresDuminică însângerată în județul Mureș

Duminică însângerată în județul Mureș

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

A fost, probabil, cea mai înspăimântătoare duminică din ultimele luni, pentru pompierii și salvatorii din județul Mureș.

În doar 12 ore, aceștia au fost solicitați să intervină la o explozie, două accidente rutiere și un incendiu de vegetație.

„O zi plină!

În ultimele 12 ore salvatorii mureșeni au fost solicitați să intervină la un număr de 4 situații de urgență petrecute în zona de competență a inspectoratului:

– 07:45 – Explozie neurmată de incendiu în localitatea Gornești, a intervenit Detașamentul de pompieri Reghin.

În urma exploziei 2 persoane, au suferit arsuri și traumatisme, care au fost transportate la UPU Tîrgu Mureș.

– 12:14 – Accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz, pe varianta Periș – Petelea, rezultând 10 victime din care doar două au fost transportate la UPU Tîrgu Mureș pentru investigații medicale ulterioare, a intervenit
Detașamentul de pompieri Reghin pentru măsuri PSI și sprijin a echipajelor medicale.

– 14:31 – Accident rutier în localitatea Balda pe DJ 151 – un autoturism rasturnat pe calea rutiera. Au rezultat 2 victime dintre care una încarcerată, conștientă, dar de cod roșu. S-a intervenit cu echipaje de la Secția Sărmașu cu o autospecială cu modul de descarcerare, 1 SMURD B2, o ambulanță S.A.J. Sărmașu. S-a deplasat și elicopterul SMURD.

– 15:16 – Incendiu de vegetație uscată izbucnit pe raza localității Pusta a intervenit pentru stingere Punctul de Lucru Râciu.”, au transmis reprezentanții ISU Mureș.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: