14.9 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeCluj NewsDrumurile județene 103K și 107P au fost redeschise traficului rutier. Drumul județean...

Drumurile județene 103K și 107P au fost redeschise traficului rutier. Drumul județean 108C va fi redeschis în cursul zilei de az

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic în legătură cu faptul că, în urma intervenției prompte cu autovehicule și utilaje speciale de îndepărtare a zăpezii de pe carosabil, drumurile județene 103K Căpuș – Agârbiciu – Râșca și 107P (locul cunoscut sub numele de ”Grinzi” înspre Mărișel) au fost redeschise traficului rutier.

Drumul județean DJ 108C Răchițele – Doda Pilii rămâne, momentan, închis traficului rutier, echipajele de intervenție acționând la această oră pentru remedierea situației și pentru a permite, în cel mai scurt timp posibil, reluarea traficului rutier și pe acest drum.

Totuși, participanții la trafic sunt rugați să aibă în vedere faptul că traficul rutier se desfășoară în condiţii specifice de iarnă pe majoritatea drumurilor județene situate pe raza județului Cluj, cu precădere în zona montană și submontană. În acest context, șoferii sunt rugați să își ia măsuri suplimentare de siguranță, specifice traficului în astfel de condiții deosebite. Date fiind particularitățile meteorologice specifice sezonului rece, situația este foarte dinamică și cunoaște schimbări rapide, de la o oră la alta, astfel încât se recomandă luarea tuturor măsurilor necesare și prevăzute de Codul Rutier pentru a ajunge cu bine la destinație.

Biroul de presă

16 ianuarie 2019

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: