spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Haha, chiar credeați că PSD și PNL se urăsc?

Hai să vedeți cum o să reușesc, prin acest...

👥Parteneriatele generează performanță! Vă mulțumim!

🎓Educația este unul dintre pilonii esențiali ai unei societăți...

Iată cum s-a petrecut accidentul de la Copăceni

IPJ Cluj a prezentat detalii despre dinamica accidentului rutier...

ATENȚIE! Restricțiile pe A3, Gilău, continuă

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a remis...

Fost chiriaș a distrus bunurile dintr-un apartament

Fost chiriaș a pătruns prin efracție și a distrus...

Drept la replică domnului Radu Sima. Rușine domnule Sima!

Îmi sunteți nepot de departe iar tatăl meu și bunicul dvs, mai departe de gradul de rudenie, au fost cei mai buni prieteni o viață întreagă!

V-am respectat și pe dvs și întreaga familie iar atacul pe care l-ați lansat împotriva mea este cu atât mai murdar cu cât ați atacat-o și pe soția mea care de asemenea v-a respectat întotdeauna. Să vă fie rușine !

Domnule Sima, sunt un om împlinit din toate punctele de vedere.

Sunt căsătorit de 33 de ani am doi copii frumoși și deștepți absolvenți ai Facultății de Medicină și sunt angajat de 39 de ani , astfel am reușit să acumulez un patrimoniu al familiei care să ne asigure liniștea și siguranța.

Nu îmi doresc succesul în politică pentru că sunt puțini politicieni care să fi reușit performanța mea.

Am fost Consilier Local și Viceprimar al Municipiului Turda, am fost Deputat în Parlament și Secretar de Stat în Guvernul României. Vă doresc să mă egalați ca om politic .

Ca antreprenor am avut parte de asemenea de mult succes . Activez în Mediul Privat de 33 de ani având și perioade când am avut peste 280 de angajați.

Deci pot spune că prin Societățile pe care le-am avut sau le mai dețin, am dat turdenilor peste 23 000 de salarii. Acum nu mai sunt probleme cu locurile de muncă dar au fost timpuri când Fabricile din Turda concediau cu sutele iar eu aveam aproape 300 de angajați care isi câștigau pâinea .Chiar dacă avansând în vârstă mi-am redus din activitatea privată, am investiții direcționate în altă zonă, așadar mă consider un antreprenor de succes. Vă doresc și dvs să fiți cândva un antreprenor de succes!

În ceea ce privește firma mea Flavius Nutriția vă provoc să mergeți la Camera de Comerț și să faceți o verificare . Pot să spun că inclusiv anul trecut ne-am clasat aferent anului 2022 pe Locul 1 în Top Afaceri România. Dar și mulți alți ani în urmă am fost tot în topul național al firmelor.

Dezastrul din Centrul Istoric din anii trecuți au cauzat pierderi și suferințe imense tuturor antreprenorilor din zona centrală. Înainte de începerea lucrărilor din Centrul Turzii existau zile in care restaurantul nostru servea peste 1000 de porții de mâncare pe zi în timp ce anul trecut am avut zile cu 15 porții. De la 22 de angajați în 2019 am ajuns la sfârșitul anului 2023 la 3 angajați.

Cumulând pierderea din activitate si creditarea de la patron a firmei pentru a fi salvată în anul 2023 am avut o pagubă de aproximativ 500 000 lei pe care nimeni nu ne-a compensat-o .

Așadar fără nici un sprijin sau compensare din partea celor care ne-a cauzat incapacitatea de a ne desfășura normal activitatea, având restricționat accesul clienților și a furnizorilor, am luat decizia necesară pentru a reduce la maxim costurile pentru a salva firma și a le da

șansa puținilor angajați pe care îi mai aveam să își câștige salariul.

În anul 2020 Primăria Turda ne-a trimis în ajun de Crăciun tuturor deținătorilor de terase din Centrul Istoric ca din data de 1 ianuarie până în 5 să dăm cu toții terasele jos! Frumos . Deși se știa bine că în primele 3 zile din an nimeni nu lucrează . Nici la Primărie. De asemenea anul trecut am avut închis restaurantul de doua ori câte 30 de zile pentru că efectiv nu se putea intra înăuntru! Promisiunea a

fost că vom fi încurcați maxim 5 sau 6 luni și până începe sezonul din 2021 vom monta terasele la loc. O mare minciună. După 3 ani și 3 luni am reușit să punem terasele la loc .

Dar nici dvs domnule Sima ca și Consilier Local și nici dl Primar nu ne-ati întrebat pe careva vreodată cum supraviețuim și dacă mai reușim să ne salvăm firmele . Eu nu am să caut ce sume ați încasat dvs anul trecut dar sunt convins că ați ieșit bine de tot .

Domnule Sima în activitatea mea de antreprenor am virat aproape 1000 de miliarde vechi impozite,taxe, autorizări, acreditări, certificări, etc . Dumneavoastră? Așa că, deși nu mi-am dorit niciodată să ajung în șomaj pot spune că prin comparație cu cei 7000 de lei încasați ca și

ajutor de șomaj, contribuția mea a fost mult mai mare în societatea românească.

Am pregătit de mult un dosar pe baza Balanțelor și Bilanțurilor anilor precedenți și datorită creditării de la patron pentru a salva Societatea și a pierderii financiare datorate restricțiilor am vrut să apelez la Instanță și sa acționez în Contencios Administrativ Primăria Turda si am să îl cer în Solidar pe domnul Primar dar am tot amânat, însă atacul mârșav al dvs m-a determinat să o fac și să cer dreptate .

Închei stimate domn, care ați performat cu nimic în viață sau în politică prin a vă bate obrazul .

Să vă fie rușine. Întotdeauna v-am respectat familia.

CMF: 21240330

spot_img
spot_img