spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Haha, chiar credeați că PSD și PNL se urăsc?

Hai să vedeți cum o să reușesc, prin acest...

👥Parteneriatele generează performanță! Vă mulțumim!

🎓Educația este unul dintre pilonii esențiali ai unei societăți...

Iată cum s-a petrecut accidentul de la Copăceni

IPJ Cluj a prezentat detalii despre dinamica accidentului rutier...

ATENȚIE! Restricțiile pe A3, Gilău, continuă

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a remis...

Fost chiriaș a distrus bunurile dintr-un apartament

Fost chiriaș a pătruns prin efracție și a distrus...

Dragoș Pîslaru, europarlamentar și co-președinte REPER, îl susține pe Dragoș Laslo pentru Primăria și Consiliul Local Câmpia Turzii! 🩷

Au mai rămas doar câteva zile până la alegeri. Suntem foarte încântați să îți putem spune, din tot sufletul, că de data asta AI CU CINE VOTA! Nu mai trebuie să alegi răul cel mai mic.

Dragoș Laslo, 23 de ani, masterand în relații internaționale, cu experiență obținută în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, pro-european convins, liberal de centru, născut și crescut în Câmpia Turzii, este candidatul pe care îl așteptai pentru a reînsufleți orașul. Dragoș are susținerea întregului partid, inclusiv a conducerii, și este recomandat de personalități importante de cultură din oraș, precum Înv. Maria Ciociu, Prof. Dr. Vasile Feurdean și Prof. Diana Feurdean.

Fără pile și relații, fără bani de la stat, fără nepotisme și legături dubioase. Întreaga campanie a fost realizată prin eforturi uriașe susținute doar de determinare, speranță, credința în bine și în frumos al candidatului cu legături strânse cu acest oraș, atât prin propria viață trăită aici, cât și prin familia care a trăit și muncit în Câmpia Turzii, multiple generații. Transparența este de o importanță deosebită pentru noi, și am fost mereu aici să răspundem la orice fel de întrebări, inclusiv referitoare la „puritatea” politică a candidaților REPER. Pentru cei care încă nu l-au cunoscut personal pe Dragoș, există o mare șansă să-i fi cunoscut familia – tatăl său, Lucian Laslo, a lucrat timp de 39 de ani în „combinat”, industria sârmei. În tinerețe, a fost fotbalist la echipa locală! Pentru ghirișenii care au lucrat la fabrica de la lut, o menționăm pe bunica lui Dragoș, Elekeș Elisabeta, „Erji”. Cei care nu au prins anii de glorie ai acestor fabrici se poate s-o fi cunoscut pe Alina, mama sa, care i-a asistat 17 ani în a-și alege ținutele, la magazinul „Celest” din centru.
Astfel, considerăm că este clar pentru toți ghirișenii – REPER Câmpia Turzii propune, pentru Consiliul Local și Primărie, un candidat tânăr, competent, pregătit atât din punct de vedere academic, cât și uman, cu calități recunoscute atât de europarlamentarii și politicienii experimentați ai REPER, cât și de oamenii de cultură ai orașului. Mai mult, Dragoș vine cu un set de principii și valori morale incoruptibile, cu o viziune nouă și o determinare de neclintit, dintr-o familie muncitoare, cu rădăcini adânci în Câmpia Turzii.

Vă mulțumim și ne închinăm pentru tot suportul pe care ni l-ați oferit dumneavoastră, cetățenii de bună credință! Un număr aproape incredibil de mare de ghirișeni sprijină REPER. Am început cu 825 de susținători care și-au exprimat entuziasmul și încrederea în campania de semnături. De atunci, numărul a continuat să crească, am primit multe mesaje ce ne-au emoționat, am fost împinși înainte de către voi.

Punctul culminant e aproape. Avem nevoie de fiecare dintre voi! Fiecare vot contează, fiecare voce trebuie auzită! Haideți alături de noi, alături de echipa ce va promova iubirea, profesionalismul, competența, empatia și respectul.

În 9 iunie, votează Partidul REPER pentru Consiliul Local și Dragoș Laslo pentru Primărie. Lista noastră de consilieri locali este deschisă tot de Dragoș!

CMF 21240322

#REPER #campiaturzii #primariacampiaturzii #Alegeri2024 #alegerilocale #tineri #domesticviolenceawareness #feminist #reper #alegeri2024 #CampiaTurzii #alegeri #CâmpiaTurzii @highlights @reper @followers

spot_img
spot_img