spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

”Dragnea, ești un mincinos disperat!” Replica senatorului Mihai Goțiu, la acuzațiile conform cărora USR ar fi organizat ”proteste violente” anti-PSD, la Cluj

”Liviu Dragnea, ești un mincinos disperat! Unde ai văzut ”violențe” la protestele de la Cluj împotriva Vioricăi Dăncilă și a miniștrilor și parlamentarilor PSD?! Dacă la Cluj a fost violență, în Piața Victoriei, pe 10 august 2018, ce a fost?”, a transmis senatorul USR Mihai Goțiu, într-un mesaj pe Facebook, ca răspuns la un atac al lui Liviu Dragnea, în care e acuzat că ar fi organizat protestele, de săptămâna trecută, din Cluj, împotriva premierului Viorica Dăncilă.

”Tocmai am citit că Liviu Dragnea m-a catalogat ca fiind liderul protestelor anti-PSD din Cluj, când cu vizita d-nei Dăncilă. Și mai zice Dragnea că și-ar mai fi băgat coada serviciile și că ar fi fost vorba de manifestări ”violente”, de tip ”nazist”. D-le Dragnea, luați-vă pastilele, și când vă mai trece delirul, arătați-mi un singur moment în care protestatarii de la Cluj au fost violenți. Și apoi încercați să le explicați cetățenilor ce legături cu manifestările de tip nazist au slogane de genul ”Casa de Cultură, nu de Impostură!” sau ”Demisia!”. ”, scrie Mihai Goțiu.

”Sunt bucuros că Liviu Dragnea mă consideră a fi ”liderul protestelor”, dar, cu modestie, trebuie să mărturisesc, că asta e o altă minciună. Nu eu am chemat cetățenii la protest, ci taman pe dos, am aflat de protest în urma mobilizării din mediul online. Faptul că mă numește ”lider al protestelor”, demonstrează doar cât de tare se teme Dragnea și PSD de USR și de Alianța dintre USR și PLUS. Pentru că da, este adevărat, și eu, și colegii mei, ne-am asumat să fim vocea cetățenilor în Parlamentul României. Iar acesta este lucrul de care PSD și toți infractorii din acest partid le este o înfiorătoare teamă: că cetățenii au reprezentanți pe bune în Parlament.

Și câteva cuvinte despre așa-zisele ”violențe”. Păi dacă scandările de la Cluj au fost ”violente”, intervenția Jandarmeriei, din ordinul PSD, în Piața Victoriei, pe 10 august 2018, ce a fost? Și-i mai amintesc d-lui Dragnea că, în toamna lui 2017, după ce am fost lovit cu pumnul în față de un fost purtător de cuvânt al unui Guvern PSD, Mirel Palada, USR a inițiat și a inițiat o declarație politică a Parlamentului împotriva violenței, fizice și verbale, în politică. Ghiciți cine s-a opus și a votat împotriva unei asemenea rezoluții? Nu e greu. E vorba de Dragnea, Tăriceanu și ceilalți parlamentari PSD și ALDE.

Recentele declarații nu sunt nici primele, nici ultimele minciuni grosolane ale celor de la PSD și ALDE, Depinde, însă, doar de noi, ca asemenea mincinoși să nu mai decidă viitorul României. Iar primul moment pe care îl avem la dispoziție e pe 26 mai 2019”, a mai scris senatorul USR, pe Facebook.

 

Biroul parlamentar al senatorului Mihai Goțiu

spot_img
spot_img
spot_img