spot_img
spot_img

Două cutremure, în această dimineață! Le-ați resimțit?

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Institutul Național pentru Fizică a Pământului a anunțat că astăzi, 30 mai, s-au produs două cutremure, la o adâncime de 145 de km în interiorul pământului.

Al doilea a fost mai puternic și a avut magnitudinea 3,5 pe Richter. Seismul s-a produs luni dimineaţa, la ora locală 3:29, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

Cutremure la primele ore ale dimineții

Conform informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), acest cutremur a fost înregistrat la adâncimea de 144 de kilometri.

Senzorii INCDFP au detectat cutremurul în apropierea următoarelor oraşe: 67 km est de Braşov, 82 km nord-est de Ploieşti, 111 km sud de Bacău, 124 km vest de Brăila, 124 km vest de Galaţi şi 134 km nord de Bucureşti.

Primul cutremur de luni a fost înregistrat la 02:12:59. ”În ziua de 30 Mai 2022 la ora 02:12:59 (ora locală a României) s-a produs în MOLDOVA, BACĂU un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.1, la adâncimea de 17 km.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Val de reacții emoționante – oamenii-l regretă pe Leluț Vasilescu

Vestea privind decesul bateristului trupei Compact, Leluț Vasilescu a generat multe reacții emoționante, venit din toată lumea artistică. Adrian...

24 iunie 2022 – Ziua Iei Să purtăm cu mândrie ia românească!

Legea pentru instituirea zilei de 24 iunie ca „Ziua Iei” a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis și...

ȘOC! A murit Leluț Vasilescu!

Visul lui Alin Sălăjean „Ca Paul să se împace cu Leluț” nu se va mai întâmpla! Leluț Vasilescu...

13 programe operaționale din perioada 2021-2027 trimise spre aprobare la Comisia Europeană

Documentele care stabilesc orientările strategice pentru atragerea fondurilor europene pentru perioada de programare 2021-2027 au fost prezentate, astăzi,...
spot_img

Am ascultat 8 piese din Selecția Eurovision România … ca să nu o faci tu :)

Dragă cetitoriule, de mai bine de 10 ani, România se face de cacao la Eurovision, mai tare decât Naționala de fotbal în meciurile cu...
%d bloggers like this: