fbpx
spot_img
spot_img

Dosar penal pentru incendierile de la Ceanu Mic

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia a prezentat, în urmă cu o oră, cazul piromanului în serie de la Ceanu Mic, comuna Tureni.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ei bine, după solicitarea de informații efectuată de RefleqtMedia către IPJ Cluj, Biroul de Presă al IPJ ne-a remis un comunicat de presă din care reiese faptul că la Ceanu Mic a fost deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere.

„În cursul nopții de ieri, 8 august a.c., în jurul orei 23.15, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un bărbat, de 42 de ani, cu privire la faptul că la locuința acestuia, din comuna Tureni, are loc un incendiu.

Ca urmare a activităților de cercetare desfășurate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că pe un teren aflat în localitatea Ceanu Mic, în spatele imobilului bărbatului, acesta depozitase un număr de 1000 de baloți de lucernă, care, la momentul intervenției, se aflau în flăcări.

În paralel, echipajele de pompieri care au intervenit la fața locului au demarat activitățile specifice de stingere ale incendiului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de distrugere prin incendiere, polițiștii continuând activitățile pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, se arată în comunicat.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: