fbpx
spot_img
HomeȘtiri din Câmpia TurziiDorin Lojigan: „Liberalismul - soluția SMART+ pentru județul Cluj”

Dorin Lojigan: „Liberalismul – soluția SMART+ pentru județul Cluj”

- Advertisement -

Proaspăt ales în funcția de vicepreședinte al PNL Cluj, primarul Municipiului Câmpia Turzii a fost însoțit la alegeri de o delegație „consistentă” din care nu au lipsit Sabin Ghemeș, Radu Goia, Iulia Lepădatu sau Călin Crihălmeanu.

După încheierea Congresului PNL Cluj, Dorin Lojigan și-a exprimat mulțumirea pe rețelele de socializare.

„În această după-amiază, Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca a fost gazda Comitetului Județean de Coordonare al PNL Cluj.

În cadrul ședinței a fost ales noul Birou Politic Județean al partidului, care îl are în frunte pe domnul Daniel Buda, în calitate de președinte .
 
Îl felicit pe domnul europarlamentar, Daniel Buda, pentru munca pe care o depune pentru țară, la Bruxelles, într-o perioadă cu multe încercări, dar și oportunități pentru viitor.
Totodată, îi felicit pe toți membrii Partidului Național Liberal, organizația teritorială Cluj care astăzi au fost aleși în BPJ al PNL Cluj.
 
Le mulțumesc tuturor colegilor care m-au votat în funcția de vicepreședinte, cu atribuții în domeniul „Imagine, Comunicare, Relații cu Mass Media și Purtător de Cuvânt” al PNL Cluj!
 
Împreună, vom duce partidul într-o nouă zonă – a digitalizării, a proiectelor „SMART” și „green”, în care primează sustenabilitatea și dezvoltarea durabilă! Suntem cei care vor transpune în societatea românească noile strategii și politici europene!
 
Cred cu tărie că echipa care, de astăzi conduce PNL Cluj este în deplină rezonanță politico-administrativă cu cea care, începând din luna septembrie, va coordona partidul la nivel național. Astfel, vom reuși împreună să transformăm provocările realității de astăzi în oportunități de dezvoltare atât pentru județul Cluj, cât și pentru partenerii noștri din Transilvania și întreaga țară!”, a scris edilul din Câmpia Turzii pe rețelele de socializare.
 
Interesant este că acesta a declarat că – în calitate de vicepreședinte – se va ocupa de domeniul de Imagine, Comunicare, Relații cu Mass Media și Purtător de Cuvânt.
 
Din organizația Câmpia Turzii, doar Cristian Haiduc a mai fost votat într-o funcție la nivelul BPJ al PNL Cluj.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Mioara a dispărut… distribuiți pentru a fi găsită!

0
Poliţiştii din Alba caută o minoră care a plecat de la domiciliul său şi nu au mai revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații...

Comentarii

%d bloggers like this: