spot_img

Doi politisti turdeni, EROI pentru refugiatii ucrainieni!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

𝐎𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐚𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚̆ 𝐭𝐨𝐭 𝐜𝐞 𝐚𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐭 𝐬̦𝐢 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭 𝐝𝐞-𝐚 𝐥𝐮𝐧𝐠𝐮𝐥 𝐯𝐢𝐞𝐭̦𝐢𝐢, 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐢 𝐥𝐮𝐚̂𝐧𝐝𝐮-𝐬̦𝐢 𝐥𝐚 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞, 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐢 𝐧𝐞𝐜𝐮𝐧𝐨𝐬𝐜𝐮𝐭𝐞, 𝐧𝐨𝐩𝐭̦𝐢 𝐥𝐮𝐧𝐠𝐢, 𝐮𝐫𝐦𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐳𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐞.

În această perioadă suntem impresionați de gesturile de omenie provocate de acest război care nu a adus doar suferință și nenorocire, reușind ceva ce alteori părea dificil – solidarizare în fața suferințelor și nefericirii unor oameni nevinovați.

O familie de ucrainieni din apropierea orașului Odesa, care plecau departe de furia războiului înspre Polonia au mai întâmpinat o mica piedică în cale. Microbuzul în care se aflau alături de cei doi copii s-a defectat pe Autostrada A3, segmentul Turda.

Agentul șef de poliție Pop Rareș (din nou), de data asta împreună cu agentul principal Gligor Cosmin au ajuns la momentul oportun, contactând un service auto din zona municipiului Turda și o platformă, pentru ca problema tehnică să fie remediată în timp util.

Colegii au fost surprinși când au observat că mama copiilor, doamna Herasymova cunoștea puțin limba română, reușind să comunice mai ușor.

Prin intermediul lor, am transmis familiei ajutorul de încredere al întregului colectiv din cadrul inspectoratului și suntem liniștiți, știind că Rareș și Cosmin sunt acolo.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Cartierele Micro 3 și Poiana rămân fără apă potabilă 

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 24.05.2022, între orele 09:00 - 16:00,...

Turda: începe reabilitarea a două străzi din cartierul Primăverii

Primarul Municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, a anunțat în această seară demararea lucrărilor de reabilitare a două străzi...

Prima zi a Festivalului Verde la Turda

Astăzi a fost despre mânuțe dibace care și-au amenajat grădina de relaxare din curtea școlii sau a grădiniței...

Obsedat sexual – își freacă penisul în Parcul Central Turda

Un individ cu evidente probleme psihice a fost filmat în timp ce se masturba, în Parcul Central Turda. Clipul...
spot_img

Crestere ALARMANTA a ratei de incidenta COVID19 din AIUD

Situatia de la Aiud devine una periculoasa. In contextul celui de al treilea val COVID19, la Aiud creste vertiginos rata de incidenta COVID19. Anuntul a fost...
%d bloggers like this: