spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Doi concubini, bătuți de nepoți, la Frata

O femeie din Frata s-a ales cu multiple traumatisme faciale și o fractură de piramidă nazală, după ce o vizită a nepoților s-a soldat cu un scandal în toată regula.

„La data de 10 august a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați, de către un bărbat în vârstă de 66 de ani, despre o stare conflictuală produsă la imobilul acestuia din localitatea Pădurea Iacobeni, comuna Frata.

La fața locului, polițiștii au constatat că în jurul orei 20.40, bărbatul de 66 de ani, în timp ce se afla la imobilul respectiv împreună cu concubina sa, în vârstă de 44 de ani, ar fi fost vizitat de către nepotul său și soția acestuia, ambii în vârstă de 31 de ani, cu care s-ar fi angrenat în dispute verbale.

În urma discuțiilor contradictorii, bărbatul de 31 de ani și soția acestuia au început să-i agreseze fizic pe cei doi concubini.

Astfel, polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, însă, persoana vătămată, respectiv femeia de 44 de ani, s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.”, transmite IPJ Cluj.

spot_img
spot_img
spot_img