Doamne, mare ți-e grădina! Președintele unui partid de 0% se laudă că va finaliza Casa de Cultură Turda

spot_imgspot_img

Se pare că președintelui PRM Turda, Doru Paul Anca, nu i-a picat bine siesta de după-amiază. Nu de-alta, dar s-a apucat să scrie, pe rețelele de socializare faptul că „va începe demersurile pentru ca edificiul numit „Casa de Cultură Turda” să intre în circuitul financiar al CNI”.


Voi incepe si in noul an demersurile ptr ca edificiul numit CASA de CULTURA sa intre in circuitul financiar al CNI compania nationala de Investitii la care primarul MATEI sustine ca este alocat spre rezolvare acest edificiu din punct de vedere financiar. Odata cu modernizarea centrului municipiului vor dispare toate parcarile care astazi sunt existente atat ptr taximetristi cat si cele obisnuite .Prin modificarea subsolului CASEI DE CULTURA se pot amenaja cca 100 de parcari care prin rulaj pot rezolva problema parcarilor din centru. Daca la solicitarea mea pe legea 544 din aceste zile primarul nu va raspunde ma voi adresa direct CNI ptr a incerca solutionarea acestei probleme care treneaza in mod negativ asupra municipiului nostru”, a scris Anca pe rețelele de socializare.


Asta n-ar fi o problemă, dacă partidul pe care Doru Anca îl reprezintă nu doar că este neparlamentar, dar nici nu face parte din Consiliul Local Turda. Ba mai mult, în cele mai recente sondaje, PRM nici nu este menționat.


Astfel … este IMPOSIBIL din punct de vedere juridic, ca Doru Anca să „facă demersuri” pentru restaurarea Casei de Cultură Turda.


Ba mai mult, ceea ce Doru Anca nu știe sau nu vrea să spună este că Primăria Turda are deja un proiect pentru construirea de locuri de parcare subterane, la Casa de Cultură Turda. Cel mai probabil, proiectul va fi depus pentru finanțare prin Programul Operațional Regional Nord-Vest, în această primăvară.


Așadar, domnule Anca … lăsați gargara pe facebook la o parte, faceți-vă siesta și luați-vă pastilele … !

spot_img
%d bloggers like this: