fbpx
HomeStiri din ClujDJ 107 M - Iara - Băișoara arată JALNIC, domnule Alin Tișe
spot_img
spot_img

DJ 107 M – Iara – Băișoara arată JALNIC, domnule Alin Tișe

- Publicitate -
spot_img

DJ 107 M „Drumul Ruşinii” din zona turistică a Munţilor Apuseni, din Cluj, intră în toamnă DISTRUS, de la intrarea în Băişoara şi până în Iara drumul fiind ciuruit de gropi din metru în metru.

„Intrăm treptat în sezonul rece şi situaţia este aceeaşi ca în anul trecut, sunt tronsoane unde ploile de toamnă transformă DJ 107 M într-un drum de car, plin de gropi şi mlăştinos. Este un DEZASRTU pentru viaţa de zi cu zi a clujenilor din Luna de Sus, Săvădisla, Băişoara şi Iara. Despre turism ce putem să mai vorbim, cu un asemenea drum? Ne facem de ruşine în Cluj, ne facem de ruşine în România, ne facem de ruşine în Europa! Consiliul Judeţean Cluj a pus cruce turismului în zonă…

Cât despre reabilitarea unor tronsoane din DJ 107 M, sunt deja distruse şi probabil în opt – zece luni drumul va fi ciuruit de gropi ca înainte. Este adevărat că recepţia drumului nu a fost efectuată dar oare Alin Tişe şi consilierii judeţeni nu pot să meargă în teren să observe cum aruncăm pe geam banii clujenilor?” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: