spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Din prostiile debitate de „generalul” Gheorghe Turda: Putin este un ortodox convins și va opri războiul de Paște

Ca să vedeți ce hal de generali are armata Română, de la Gheorghe Turda, la Ilie Năstase, trebuie să citiți acest articol.

În cadrul unei intervenții televizate, „generalul” Gheorghe Turda a declarat că Vladimir Putin este un ortodox convins, că va opri războiul, de Paște și că … Nostradamus a prezis asta.

Am o carte, Nostradamus, am cumpărat-o cu mari sacrificii din Franța în anii 1980, am tradus-o, și știam toate treburile astea cu pandemia și războiul. Părerea mea despre acest război e că în Săptămâna Mare, de Paște, se va finaliza. Pentru că Putin este un credincios. El deja s-a compromis în fața lumii. Nu știu dacă își va cere chiar scuze, dar o să oprească acest război în Săptămâna Mare. Va fi ca o înfrângere, dar pentru ca el primează credința, o să demonstreze lumii prin asta că e un ortodox convins.

 

Sunt două forțe care nu vor ceda! Sunt consternat ce se întâmplă, mai ales în partea de Nord, a venit sora mea la ziua mea, era atât de bulversata pentru că la noi e punctul de trecere spre Ucraina dinspre Sighetul Marmației. Avem neamuri apropiate dincolo, săracii vin aici speriați, necăjiți, războiul e război, nu te joci”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Star Popular.

Prin decret prezidențial din 1 decembrie 2008, Gheorghe Turda a fost înaintat în gradul de general de brigadă în rezervă (cu o stea). 

Ce servicii a adus Gheorghe Turda Armatei Române de a ajuns general, doar Dumnezeu din Ceruri știe.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img