fbpx
HomeCOVID-NEWSDin 15 martie se deschid listele de așteptare pentru populația generală, în...
spot_img
spot_img

Din 15 martie se deschid listele de așteptare pentru populația generală, în vaccinarea anti-COVID-19

- Publicitate -
spot_img

Medicul militar, Valentin Gheorghiță, coordonatorul național al campaniei de vaccinare anti-COVID-19, a dat câteva detalii cu privire la situația vaccinării populației generale.

„Lista de aşteptare va fi disponibilă pe platformă din data de 15 martie. Prin operaţionalizarea listei de aşteptare, fiecare persoană va avea posibilitatea să se programeze, să opteze pentru un centru de vaccinare, va putea vizualiza câte persoane se află în faţă şi astfel putem estima şi momentul la care ar putea fi vaccinate. De ce am amânat această operaţionalizare a listei de aşteptare? Pentru că ne-am dorit practic să putem activa toate centrele de vaccinare, cele peste 750 de centre de vaccinare prevăzute în actuala campanie de vaccinare, tocmai pentru a da posibilitatea persoanelor să opteze pentru unul dintre aceste centre”, a spus Gheorghiță pentru Digi24.ro

Practic, prin intermediul platformei deja cunoscută, vaccinare-covid.gov.ro, ne vom putea înscrie pe listele de așteptare pentru vaccinare, începând din data de 15 martie.

TOTUȘI, trebuie reținut faptul că etapa a III-a de vaccinare anti-COVID-19 începe doar după 1 aprilie 2021.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: