fbpx
spot_img

DEZBATERE PE TEMA ”O CARIERĂ ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ”  – CELEBRAREA CELOR 200 DE ANI DE ATESTARE DOCUMENTARĂ A POLIȚIEI ROMÂNE

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

În acest an, în preajma datei de 25 martie, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj îmbracă haine festive și sărbătorește alături de comunitatea clujeană cei 200 de ani de atestare documentară a Poliției Române.

 

 

 

Învățăturile trecutului, solemnitatea prezentului și tainele viitorului au clădit valori instituționale, cu însemnătate pentru întreaga activitate desfășurată în scopul protejării intereselor cetățeanului și ale întregii comunități.

 

Într-un cadru formal, marcat de atmosfera de aniversare, polițiștii clujeni aflați la început de carieră, alături de reprezentanții actualei și fostei conduceri a inspectoratului, s-au întrunit în cursul acestei zile, 23 martie a.c., pentru a aborda și dezbate realitatea, așteptările, dar și modul în care moderația experienței întâlnește forța entuziasmului.

 

Subiectele de discuție tratate cu ocazia  întrevederii au gravitat în jurul mai multor întrebări: ”Este acum un moment potrivit sa fii polițist?”, ”Cariera de polițist – vocație sau meserie?”, ”Am alege aceeași carieră? De ce?” și ”Este diferită realitatea de așteptări?”.

 

Sub cupola temei ”O carieră în Poliția Română”, a fost astfel creat cadrul adecvat reiterării unor principii ghidatoare în parcursul profesional al oricărui polițist.

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

El e proful de istorie de la CTVU care isi duce elevii la meciurile de baschet ale U Cluj

Sa ai un profesor bun este u binecuvantare, dar sa ai unul care te duce la meciuri si...

Tentativa EȘUATĂ de flagrant a Politiei Campia Turzii – in aceasta seara!

O intamplare care miroase a abuz sau eroare politieneasca s-a petrecut, in aceasta seara, la Campia Turzii. Dupa ce...

Video fantastic: Avram Gal a devenit „regele cărnii de vită”!

În cadrul unei postări pe tiktok, Avram Gal, patronul Transylvania Steak House, a primit supranumele de „rege al...

Două noi parcări de reședință, pe străzile  Aviatorilor și Plopilor

✅Înainte de începerea acestor lucrări, în cele două zone erau construite garaje, dintre care multe stăteau nefolosite. Prin...
%d bloggers like this: