spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Detalii EXCLUSIVE din dosarul „Dale la Poliția Turda”

După cum bine știți, în cursul săptămânii trecute, Direcția Generală Anticorupție a făcut publice primele informații oficiale cu privire la cercetarea pe care o desfășoară la Poliția Turda, Poliția Municipiului Câmpia Turzii, SC Domeniul Public SA Turda, precum și cu privire la un angajat al Primăriei Turda.

RefleqtMedia a obținut informații EXCLUSIVE din interiorul dosarului la capătul căruia atât funcționarul public din Primăria Turda, cât și șeful Poliției Turda și-ar putea pierde slujbele … și libertatea.

Potrivit surselor noastre din interiorul anchetei, totul a început după ce un angajat al SC Domeniul Public Turda SA s-ar fi dus la DGA Cluj, pentru a-l denunța pe L. Stelian, angajat – de asemenea – la DP Turda.

Denunțătorul ar fi afirmat în fața organelor de investigații că Stelian Luca ar fi dat șpagă mai multe dale de beton șefului Poliției Turda pentru a obține transferul fiului său la Poliția Rutieră Turda. Când colo surpriză, Stelian L. era NEVINOVAT! Totuși, DGA a mers pe firul poveștii și a aflat că, într-adevăr, Dan Sergiu D. ar fi primit dale de beton, transportate chiar de angajații Domeniului Public Turda, însă nu din ordinul lui Stelian L., ci din cel al funcționarului din Primăria Turda, Ovidiu G.

Ba mai mult, angajații DP Turda au dat declarații în fața procurorilor, în care au descris locațiile unde au dus dalele respective.

Potrivit informațiilor noastre, atât telefonul lui Dan Sergiu D., cât și cel al lui Doru Costin V. de la Poliția Câmpia Turzii ar fi fost percheziționate electronic, pentru a fi găsite discuții și informații incriminatoare, dar se pare că Vulpescu este curat.

Totuși, sursele noastre afirmă că atât lui D., cât și lui V. li s-ar fi cerut fie să demisioneze, fie să se pensioneze anticipat, dar până în acest moment, niciunul dintre cei doi comisari șefi de poliție nu ar fi acceptat oferta, ambii considerându-se nevinovați.

O întrebare foarte interesantă este: ce l-a motivat pe Ovidiu G, angajatul Primăriei Turda, să facă „șmenuri cu dale”? Potrivit surselor noastre, NIMENI din Primăria Turda nu știa ce face Ovidiu G. și nici ce scop are cu dalele respective. Încrederea de care acesta se bucura în interiorul Primăriei practic i-a dat capacitatea de a face ce nu trebuie.

Vom reveni cu noi informații din interiorul anchetei!

spot_img
spot_img
spot_img