27.3 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeCluj NewsDerapaj homofob al unui fost președinte al Consiliului Județean Cluj

Derapaj homofob al unui fost președinte al Consiliului Județean Cluj

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Într-o perioadă în care ONG-urile fac tot mai multe eforturi în vederea obținerii de drepturi egale pentru persoane, indiferent de orientarea sexuală, o postare a unui fost președinte de Consiliul Județean efectiv ne-a frapat, atât prin mesajul său cu caracter homofob, cât și prin limbajul cu tentă peiorativă.

Vorbim, desigur, despre Mihai Seplecan, fost politician – actualmente … slujbaș al religiei ortodoxe … credem.

Postarea acestuia vorbește despre faptul că lumea ar fi condusă prin intermediul homosexualității, dar … decât să insistăm noi asupra subiectului, preferăm să vă prezentăm postarea așa cum a fost scrisă ea de Seplecan.

„Deja lupta cu diavolul si cu scalvii lui cei care au condus lumea pe ascuns este pe fata, este in lumina.

Cât de curând tot adevărul o să fie adus in lumină si pus in fata oamenilor. “ Osă vedeti ce nu ati mai vazut si o sa auziți ce nu ati mai auzit”. O să vedem cine sunt cu adevart cei care ne-au condus in această lume și cum ne-au mințit, otravit, spurcat și ne-au ținut scalvi. Majoritatea oamenilor cu influență sunt niste poponari. Politicieni, oameni de afaceri, judecatori, procurori, milițieni doar asa satana ii are la mână și ii stăpânește iar ei la rândul lor au spurcat, stăpânit si distrus lumea. Homosexualitatea este un sistem promovat încă din.vremea lui Alexandru Macedon apoi au preluat spartanii, apoi romanii, apoi templierii masonii, apoi biserica catolică( Vaticanul), apoi securitatea si acum neomarxismul. Cuvantul “rezist” are alt inteles in limba engleza, usor diferit de cel din limba romana, insemnand “opus”. Cuvantul “satan” in traducere din aramaica inseamna opusul, ” cel care <<resists>> in engleza”…..asta ca sa intelegeti de unde vine termenul miscarii internationale, neomarxiste. Așa se țin unii pe alții legați un fel de frăție și o siguranță că se nu trădează. O să vedeți cum unii dintre conducatorii tării merg fest in Miami si se “iubesc “cu băieței. Și la noi la Cluj aici in fieful iezuito-marxist avem politicieni, profesori, judecatori, rectori, procurori, doctori, preoți poponari. Puterea pe acest pământ pana acum a fost a diavolului iar mai marii nostrii erau sclavii, slugile si robii lui. Dar noi nu judecam si nu condamnam ci ne dorim să se elibereze dim lanțurile diavolului in care sunt ținuți. Iar apoi noi sa ne eliberam de sub stăpânirea lor si a acțiunile lor distrugătoare. Noi uram, detestam si scoatem in lumina păcatul si dependentă lor.

“Îmbrăcaţi-vă cu toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotriva uneltirilor diavolului.

Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.


Pentru aceea, luaţi toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotrivă în ziua cea rea, şi, toate biruindu-le, să rămâneţi în picioare”. Apostolul Pavel”, a scris Seplecan, care a dat o palmă mediatică și haștagilor.

Totuși, ne întrebăm … pe acest om nu-l citește Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării?

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: