26 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeCluj NewsDeputatul de Cluj, Emanuel Ungureanu, îl atacă pe Mihai Tudose, în ciuda...

Deputatul de Cluj, Emanuel Ungureanu, îl atacă pe Mihai Tudose, în ciuda infarctului suferit de acesta din urmă

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

La nici 12 ore de la anunțul privind infarctul miocardic acut sever suferit de fostul premier, Mihai Tudose, deputatul USR Cluj, Emanuel Ungureanu, a lansat un atac incredibil la adresa acestuia.

„Fumatul Ucide dar ce ne facem cu atâția politicieni ipocriți care se prefac că le pasă?!

Mihai Tudose, un fumător înrăit, a suferit astăzi un infarct miocardic acut.

Un eveniment trist.

Îi doresc recuperare rapidă dar mă gândesc cu groază că a scăpat cu viață ca prin minune pentru că de organizarea salvării lui s-a ocupat nenorocitul de Bănicioiu, fostul sinistru al Sănătății care ne spunea după tragedia de la Colectiv că avem de toate…

Dincolo de problema lui de sănătate, provocată de consumul excesiv de tutun, Tudose a prestat în timpul mandatului său de prim-ministru un lobby uriaș și nerușinat pentru interesele industriei tutunului.

Cu ajutorul tonelor de bani investite în mass-media apropiată de PSD, companiile americane de tutun au blocat ultimele inițiative ale asociațiillor care luptă împotriva promovării produselor din tutun în supermarket-uri și spații publice.

Lupta cu această industrie are puțini eroi, printre ei, Aurelia Cristea și Ramona Brad.

Puțină lume cunoaște cât de mojic s-a purtat Tudose cu colega lui de partid, Aurelia Cristea și cu câtă violență a luptat acesta împotriva inițiativelor anti-fumat susținute de ea.”, a scris Ungureanu pe facebook.

Întrebare întrebătoare: Ce se va face Ungureanu dacă va afla că British American Tobacco (de exemplu) este una dintre firmele care a donat cei mai mulți bani către USR? 🙂

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: