spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Demisie cu scandal de la Complexul „Trei Lacuri”

Un angajat al firmei TMG Guard din Târgu Jiu, care asigură paza la complexul „Trei Lacuri” din Câmpia Turzii, a demisionat după mai multe certuri cu colegii și cu șeful punctului de lucru.

Nemulțumit de faptul că nu s-a integrat „în sistem”, acesta a formulat o plângere către Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, prin intermediul căreia i-a adresat o serie de acuzații administratorului de la Complexul „Trei Lacuri”, Marian Lechințan.

„În repetate rânduri am fost amenințat de domnul Marian Lechințan că voi fi dat afară dacă nu fac ce zice el, adică în timpul controlului pe care-l efectuez pe unii să-i controlez, iar pe alții să-i las în pace că sunt prietenii lui”, spune omul în plângerea adresată Consiliului Local.

RefleqtMedia a intrat în posesia plângerii și, pentru că suntem adepții adevărului, am decis să efectuăm o investigație proprie pentru a vedea ce stă la baza acesteia.

Am discutat cu administratorul de la Complexul „Trei Lacuri”, Marian Lechințan, care ne-a spus că nu a vorbit cu respectivul angajat decât de două ori în toate cele 3 luni cât omul a fost angajat la TMG Guard.

„Am primit mai multe plângeri de la pescari, cu privire la modul vulgar în care omul se adresa acestora, astfel că am început să-l urmărim. Într-una din zile, în timp ce o doamnă părăsea complexul, agentul de pază a oprit-o pe femeie și într-un mod foarte vulgar și agresiv i-a spus acesteia să deschidă portbajagul mașinii. Am intervenit și i-am spus agentului de pază să fie mai atent atât la tonul folosit, cât și la limbaj. Nu l-am amenințat niciodată și nu l-am înjurat niciodată.”, spune Lechințan.

Afirmațiile administratorului de la complexul „Trei Lacuri” sunt confirmate și de șeful punctului de lucru de la TMG Guard, care afirmă că fostul angajat al societății nu s-a integrat în colectiv și că, din acest motiv, a demisionat.

Astfel, înainte ca membri forului deliberativ să ia act de plângerea individului, RefleqtMedia le-a prezentat adevărul, pentru a evita eventualele speculații politice.

spot_img
spot_img
spot_img