22.7 C
Turda
Monday, August 1, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIDedesupturile CRIMEI SOCANTE care a tulburat CAMPIA TURZII

Dedesupturile CRIMEI SOCANTE care a tulburat CAMPIA TURZII

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Desi pare o comunitate sigura, in care crimele si infractiunile violente nu se intampla prea des, orasul Campia Turzii a fost martorul unei crime odioase, care a socat intreaga comunitate.

Se intampla la inceputul anilor ’80, iar victima a fost chiar preotul paroh din localitate.

Manat de banuiala ca preotul are o caruta de bani ascunsa in casa si ca va lipsi de acasa, un tanar, insotit de un partener, a intrat in casa parohiala de langa Liceul Pavel Dan, cu intentia de a fura banii preotului.

Autorul era convins ca preotul nu va fi acasa in acea noapte, deoarece acesta din urma mergea, in fiecare noapte de marti, la poker cu prietenii.

Singura problema este ca in acea noapte, din diverse motive, preotul a ramas acasa.

Asa se face ca popa l-a surprins pe cel care urma sa ii fie criminal, chiar dupa ce acesta intrase in casa.

Speriat, autorul s-a napustit asupra preotului si l-a ucis dupa care a furat banii si, alaturi de partenerul lui, care statea “de 6”, s-au facut nevazuti.

A doua zi, militia din oras a fost alertata chiar de familia preotului si vestea s-a raspandit rapid intre locuitorii orasului.

La scurt timp dupa crima care a fost comisa intre Pastele Catolic si cel Ortodox, autorul oribilei crime a fost capturat chiar de comisarul Gaja.

Procurorul de caz a solicitat proces public, pe stadionul din localitate, insa din cauza pericolul ca respectivul criminal sa fie linsat de multime, cauza s-a judecat la Cluj.

Intr-un proces la care au asistat toti preotii din judetul Cluj, criminalul a fost condamnat la moarte, insa la scurt timp, instanta i-a comutat pedeapsa in detentie pe viata.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: