11.6 C
Turda
Sunday, September 25, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaDeclic a lansat o campanie falsă și unii turdeni au pus botul

Declic a lansat o campanie falsă și unii turdeni au pus botul

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Sub titlul „Reabilitare pod de peste Arieș pe varianta Turda” o campanie de genul „petiție online” păcălește tot mai mulți turdeni.

Astfel, în doar câteva ore, s-au strâns 28 de semnături, iar mulți dintre cei care semnează, distribuie campania pe rețelele de socializare.

Dar … de ce este această campanie una falsă?

Pă simplu – Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a alocat bani în acest an pentru realizarea documentațiilor aferente lucrării de reabilitare a podului.

Astfel, se va face un studiu de fezabilitate, un proiect tehnic, se vor solicita avizele necesare, apoi lucrarea cu proiectare și execuție se va posta pe SICAP.

Din spusele șefilor CNAIR, lucrările fizice vor debuta în această vară.

Așadar, toată această campanie nu este altceva decât o modalitate de colectare a datelor cu caracter personal, având în vedere că cei care o semnează își lasă adresele de email pe site.

De altfel, Declic, Rezist, VăVedem și multe astfel de ONG-uri au posibilitatea de a face o grămadă de bani, comercializând baze de date cu emailuri, lucru la care inițiatorii și semnatarii petițiilor lor nici măcar nu se gândesc.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: