spot_img

De Ziua Națională, instituția care bate cel mai bine n-a putut bate un amărât de pas de defilare

Date:

Share post:

De Ziua Națională a României, Inspectoratul Județean de Jandarmi Cluj a reușit „performanța” de a se face de rușine cu unul dintre cele mai dezlânate pasuri de defilare bătute vreodată.

Practic, metaforic vorbind, cei care „bat” cel mai bine și cel mai mult n-au putut să bată un pas de defilare.

Atât de rușinați au fost superiorii de plutonul de „Gigi” de la manifestările de la Cluj Napoca încât și-au cerut public scuze.

„Jandarmeria isi cere public scuze pentru modul în care s-a prezentat plutonul de defilare la ceremonia organizată în municipiului Cluj Napoca astăzi.

Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat.

In plan intern se vor face verificari asupra modului de selectie si antrenament al militarilor care au făcut parte din acest pluton.”, se arată într-un comunicat remis de IJJ Cluj.

Exemplul de la Cluj Napoca nu a fost unul singular. La Târgoviște, MILITARII au bătut pas de defilare aiurea, iar la Arcul de Triumf, tot jandarmii s-au făcut de minune! 

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

770 de tone de material antiderapant au fost folosite în acțiunile de deszăpezire și de combatere a poleiului pe drumurile județene

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă     Consiliul Judeţean...

Material antiderapant împrăștiat pentru combaterea poleiului

Pe raza județului Cluj nu există drumuri județene blocate...

Accident la Bontida – 4 victime

Un accident la Bontida a determinat forte majore de...
%d bloggers like this: